...

Жена публикува откровени снимки и богати на това

Модел Оливия Бланко живее във Великобритания. Преди идеята за продажба на техните откровени снимки, тя работи в офиса. Според жената тя не харесва работата й, защото е скучна и дори я караше в депресия.

Бланко хвърли работата и изобщо не съжалява за това. Жената създаде профил на британските участници и започна да печели около 100 хиляди. Такса месечно.

Жена публикува откровени снимки и богати на това

Моделът получава не само пари, но и подаръци

Оливия Бланко от онези жени, които едва ли могат да коригират графика. Тя често се страхуваше да работи и тъжно, че уикендът летя толкова бързо. Във връзка с това обстоятелство тя се регистрира в самофаните и не съжаляваше.

Работен модел на сайта, жената получава големи пари. – Ако продължа да печеля толкова много, тогава ще стана милионер!- Моделът каза вдъхновение.

Оливия вярва, че нейният успех е в британския акцент – американците многократно са искали да я говорят с акцент. В допълнение към основните доходи, Olivia често получава луксозните подаръци от феновете: бижута, часовник и веднъж дори дадоха й iPhone.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kalin Petrov

    Моля, извинете, исках да поискам вашето мнение. Какво е вашето становище относно жената, която публикува откровени снимки и показва богатството си? Виждате ли това като проява на силна самочувствие или смятате, че това може да привлече нежелано внимание и да навреди на нейната репутация? Исках да получа различни гледни точки по този въпрос. Благодаря ви предварително за споделения отговор!

    Отговор
Добавяне на коментари