...

+ Ще се върна, ще се върна, половин час, половин час … & # 187 + Julia Volkova от & # 171 + Tattoo & # 187 + Връщане към сцената

Tatu групата се разпадна през 2009 година. Лена Катина и Юлия Волкова ангажирани в соло кариера. И ако Катина мина добре, Джулия напротив – през 2012 г. получава ужасна диагноза – рак на щитовидната жлеза. По време на операцията лекарите повредиха гласа й лигаменци, Джулия беше трудно да говори дори в шепот, без значение какъв вид пеене и реч ..

Джулия известно време мълчеше какво се случи с нея, според нея, тя не обича, когато тя съжалява. Освен това тя се оказа много силен човек, който успя да преодолее всички трудности.

+ Ще се върна, ще се върна, половин час, половин час ... & # 187 + Julia Volkova от & # 171 + Tattoo & # 187 + Връщане към сцената

Шансове да се върнат към сцената много висока

През 2020 г. Юлия Волкова претърпя друга операция и сега е много висока, че ще се върне на сцената. Джулия няма да постави кръста на кариерата си, въпреки че каза, че може лесно да се премине към друга дейност, която трябва да направи.

+ Ще се върна, ще се върна, половин час, половин час ... & # 187 + Julia Volkova от & # 171 + Tattoo & # 187 + Връщане към сцената

Наскоро стана известно, че Волкова ще участва в музикален проект на един от федералните канали. Същността на програмата е изключително проста и разбрана: „забравени“ звезди ще се борят за вниманието на обществото и журито. Кой от тях може да докаже, че все още е „на кон“?

Джулия е призната, че е много притеснен и не съм сигурен, че гласът й най-накрая се възстановява. Ако всичко върви добре (феновете ще запазят камери за нея!) Ex-Soloist „Tatu“ определено ще записва нови песни.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silviya Georgieva

    Може ли да потвърдите дали Юлия Волкова наистина ще се завърне на сцената с групата „Tattoo“? И ако да, имате ли информация за датата и мястото на концерта? Бих искал да бъда в крак с актуалните събития.

    Отговор
Добавяне на коментари