...

Дядото би оценило: грозните сандали влязоха по модата. Ще видите тези на всяко модерно това лято

Сега в тенденцията има много не-зидрошични неща: жилетки, бермудни къси панталони, дънки, силни зрящи, плюс грозни сандали, добавени към всичко!

Малко вероятно е момичетата да се съгласят, че изглеждат привлекателни и женствени, но модата е мода, а някои сляпо я следват. Въпреки че обувките имат и плюс – това е удобство.

Дядото би оценило: грозните сандали влязоха по модата. Ще видите тези на всяко модерно това лято

Дядо такива сандали харесват

Такъв модел може да се види на много блогъри и мода. Външно те приличат на чехли от пазара – те купуват баби и дядовци през 90-те години, тъй като изборът е малък. Понякога такива чехли могат да бъдат намерени с Massager Sole.

Вярно е, дизайнерите допълват съвременните сандали – единствената е масивна. Носенето на сандали не може само с панталони, но и с рокли.

Дядото би оценило: грозните сандали влязоха по модата. Ще видите тези на всяко модерно това лято

Все още има стилисти, за какво да хвалят – да оставим външни обувки и са далеч от атрактивни, но е удобно. Добре е, че модните дизайнери са напуснали обувките на огромни шипове смачкани крака. И как ви харесва този модел?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Atanas

    Интересно е да се види как грозните сандали са станали модерни. Аз съм любопитен, затова искам да попитам: какво е вашето мнение за тях? Защо смятате, че станаха толкова популярни този сезон?

    Отговор
  2. Maria Petrova

    Въпросът се крие в това как можем да определим „грозни“ сандали. Има ли обективно мярка за тях или трябва да разчитаме на индивидуалните вкусове и предпочитания на всяко едно лице? Също така, как можем да установим дали наистина са влязли по мода или просто са станали по-популярни между модните ентусиасти?

    Отговор
Добавяне на коментари