...

Експертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лято

Тениска – облекло извън възраст. Тя с право се смяташе за една от най-популярните маски в гардероба на всяка жена. Това е просто и непрекъснато нещо, лесно в чорап и грижа. Правилният избор на тениска ще помогне да изглежда модерно и в същото време да не излизате по закупуването на летен гардероб.

Но и на прости тениски имат своя собствена мода и затова стилистите се обаждат Най-подходящите тенденции на това лято.

Експертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лято

Все още остават модерни Тениски с надписи. Това е начин да изразите своята индивидуалност, да демонстрирате вкус, настроение и чувство за хумор. И следователно, ако ви харесва надпис и сте готови да го носите на гърдите или гърба си, смело изберете такива дрехи. Тениски с надписи живеят малко по-малко от класически памук, но 1-2 сезона това ще продължи точно.

Експертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лятоЕкспертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лятоЕкспертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лято

В модата това лято и Бели тениски. Всъщност те не оставят тенденцията от половин век. Но това лято за бяла тениска внезапно си спомни знаменитости и дори дизайнери на модерни марки, а проста бяла тениска започна да използва безпрецедентно търсене.

Много е трудно да се спаси тук. Факт е, че висококачественият бял памук е доста скъп, а ниско качество и евтино ще стане сиво, а не оцеляване и първото измиване. Ето защо е по-добре да се вземе по-скъпо, но ще има достатъчно тениски за дълго време.

Експертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лято

„Тай-Дай“ – ефектът, който оцелява на върха на популярността си преди около половин век, но това лято се върна и сега е тенденция. Нещата, рисувани от хипнотични и психеделични разводи, което е ефектът на тай-DAI, са представени в най-скъпите колекции от световни курти. Но можете да намерите по-достъпни опции, като stella mccartney.

Експертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лятоЕкспертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лятоЕкспертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лято

Това лято в тенденцията имаше Тениски с лога. Не толкова отдавна, депозитът на марката се счита за неподходящ, неподвижен и ненужен бизнес на ръба на лошия тон. Но това лято ситуацията се промени.

Логос сега е модерно не само за да отлагат обхвата, но и за желязо за това. Създателите на дрехите спряха да ограбят собствените си лога и решиха да дадат място на ризите и други дрехи с други лога, най-важното е, че те са познати на всички и на всички. Така че, намирането на тениска с надпис чудовище или кока-кола, смело вземете – това е модерно.

Експертите разказаха за това какви тениски трябва да изберат това лято

Друга тенденция – Насърчаване на легендарните платна на художници и цитати на писатели и поети. Дори има отделно име – „OUT LEGEND“. Можете да изберете тениска с печат на възпроизвеждането на El Salvador Dali, можете да спрете избора на платна на Kandinsky или Shishkin. Като цяло, изборът е огромен – всички световни изкуства на вашата услуга. Това не само привлича вниманието на другите, но и тънко намеци на високото интелектуално развитие на собственика на такава тениска.

Тениските това лято могат да се комбинират с всички дрехи – с шорти и панталони, дънки и поли и дори със събратя и гащеризони.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Ivaylo Georgiev

    Какви са основните критерии за избор на тениски през лятото според експертите?

    Отговор
    1. Borislav

      Основните критерии за избор на тениски през лятото според експертите са материята, от която са изработени, дишащи и леки материи като памук или лен са предпочитани за по-добра вентилация и комфорт през горещите дни. Също така, цветовете и десените трябва да бъдат освежаващи и светли, за да отразяват летния настроение. Кройката на тениската също е важна – по-широките, свободни модели осигуряват по-добра циркулация на въздуха и удобство при движение.

      Отговор
Добавяне на коментари