...

Аз съм дебел, мързелив & # 187 +: Александър Бортеч каза на феновете, че не обича тялото си

Актьорите, които ни гледат от кориците на лъскавите списания, изглежда нямат недостатъци, но не е така. Само някои говорят за техните комплекси открито, а други ги скриват.

Руската актриса Саша Бортеч е честна с феновете си и им разказа за неприязън към тялото си.

Аз съм дебел, мързелив & # 187 +: Александър Бортеч каза на феновете, че не обича тялото си

Нова публикация в Instagram

Актрисата сподели разсъжденията си в сметката си в Instagram: „Много е трудно да се хвалите, да вземете и разпознавате малките победи. „Приключих!- Не е лесно да се каже, много по-лесно: „Аз съм мързелив и мазен“.

Според актрисата тя никога не харесва физическата си форма и тя работи усилено върху себе си, за да приеме себе си и любов.

Според Бортеч, ако има малко недоволство, тогава резултатът в огледалото може да се види положително. Ако много – трябва да направите нещо по въпроса. Феновете не можеха да си сътрудничат пост на любимата актриса и започнаха да я подкрепят по всякакъв начин.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Georgiev

    Защо Александър Бортеч не обича тялото си? Недоумявам какво го прави да мисли така и дали това влияе на неговата самооценка и увереност. Може би има някаква причина за тази негативна себепочит или просто не е удовлетворен с външния си вид? Бих бил интересуван да разбера повече за мотивите му зад тези думи.

    Отговор
Добавяне на коментари