...

Аз съм дълбоко срамежлив човек: Чълпан Хаматова разказа за страховете и комплексите си

По повод на новия филм „Д-р Лиза“ на 25 септември се проведе публичен ток в рамките на филмовия фестивал на Патрики, на който журналистите научиха за опита на Чълпан Хамая, както и какво мисли за Елизабет Глиннка – Неговата близка приятелка.

Аз съм дълбоко срамежлив човек: Чълпан Хаматова разказа за страховете и комплексите си

Основната роля има Хаматова

25-27 септември в Москва на патриархалите притежават фестивал на актьори. На 25 септември се проведе среща в киното с онези, които участваха в заснемането на филма „Д-р Лиза“ за жена, известна в Русия.

На снимката, един от периодите на живот Елизабет Глиннка, известен в Русия като д-р Лиза.

Аз съм дълбоко срамежлив човек: Чълпан Хаматова разказа за страховете и комплексите си

През 2016 г. животът на Елизабет беше трагично разбит – тя умря в автомобилна катастрофа, когато Тишрин стигна до болницата, за да предаде лекарства. Основната роля в руския филм отиде в тясна приятелка – Chulpan Hamaya. Актрисата се съгласи да отговори на журналисти за няколко въпроса.

Актрисата сподели, че тя е много срамежлив човек, а Глинка е нейната противоположна: ярка, приятелска и отворена към света. От съобщаването с Хамая стана ясно, че актрисата е разочарована поради факта, че не е в състояние да намери баланс между неговите дейности и семейство и остава само да разчита на разбирането на роднините.

Актрисата се възхищава от факта, че Глинка не е направила свещен образ. Тя беше същият човек като всички нас: с недостатъци, пороци и слабости.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Как се справя Чълпан Хаматова със своята срамежливост и как успява да преодолее страховете и комплексите си? Може ли да сподели някои съвети за това как да се преборим със срамежливостта и да се издигнем над своите страхове? Бих искал/а да науча повече за опита и преживяванията на Хаматова, за да се вдъхновя и да помогна на себе си и на другите да се справят с подобни проблеми.

    Отговор
Добавяне на коментари