...

Аз съм живял в златната клетка & # 187 +: Икономката разказа за живота в къщата на Пугачева и Киркоров

На бившия икономка Филип Киркоров и Алла Пугачева атакуваха носталгия – една жена си спомни годините, прекарани в къщата им, и сподели спомени с публикацията „7 дни. Ru „.

Аз съм живял в златната клетка & # 187 +: Икономката разказа за живота в къщата на Пугачева и Киркоров

Работи в къщи от различни знаменитости

Людмила Дороднов също работи в домове и други известни личности, но най-вече искаше да разкаже за работата в къщата на поп краля и Primaudonna. Стана известно, че преди пенсионирането Людмила работи в Киркоров – обещал щедро награди и помага в бъдещето.

– Общувах с такива хора, той влезе в света, за който можете да мечтаете! Живеех в Пугачева и Къркоров в златна клетка. Но отлетях и слязох на земята! Сега имам студио, но добре, „споделих емоциите си Людмила Дороднов.

Бившият икономка призна, че Киркоров щеше да си купи апартамента си в един вход към него, но това не се случи, а самата Людмила не гори с желанието да се премести в центъра. Дородна не подкрепя комуникацията с артисти, които са работили, но съм сигурен, че те винаги ще й помогнат в трудна ситуация.

– Всички имам достатъчно от Алла. Въпреки славата си, тя е чужбина на памук, Алла – много добър човек „, каза Дороднов от носталгията за работата си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Ivanka Georgieva

    Интересно е да науча повече за живота в тази „златна клетка“. Каква е реалната икономическа ситуация на хората, които живеят в къщата на Пугачева и Киркоров? Дали имат ли те свобода да избират и преустройват своите животи? Бихте ли могли да споделите повече детайли?

    Отговор
    1. Stefan

      „Златната клетка“ в къщата на Пугачева и Киркоров е символ за роскошен живот, но реалността може да бъде различна. Хората, които живеят там, вероятно имат стабилни икономически възможности, но това не означава, че всичко е идеално. Въпросът за свободата им да избират и преустройват животите си е сложен. Всеки от тях има свои предизвикателства и ограничения. Не можем да обобщаваме и категорично да кажем дали те имат пълна свобода или не. Трябва да се има предвид, че всяка личност има свои уникални обстоятелства и възможности.

      Отговор
Добавяне на коментари