...

Тези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губят

Смята се, че косата е по-дълга – по-добре. Междувременно дълги къдрици украсяват не всички, и грижата за гъстата коса отнема много време и пари. Да не говорим, че през лятото дългата коса доставят много караница. Въпреки това, много жени все още са сигурни, че късите прически са категорично не за тях.

Много, но не всички. Уморени от безкрайни кампании за фризьорския фризьор, обезпокоителна грижа и закупуване на скъпи средства, героинята на този избор реши за много смела стъпка. Те безстрашно казаха сбогом на дълга коса – и не загубиха.

Тези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губятТези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губятТези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губятТези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губятТези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губятТези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губят

Дължината е важна

Някои решиха да не изгарят мостове и спряха на хубав площад, докато други бяха отрязани на всичко, оставяйки само таралеж в няколко сантиметра. И в края на краищата те не станаха по-малко женствени!

Както може да се види от снимки, къса коса – не прерогатив на младите. Те могат да обновят изображението и дори да помогнат да загубят няколко години, ако компетентно вземете стил и грим. Може би е време да се опитате?

Тези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губятТези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губятТези дългокоси жени се осмеляват много къси прически и не губят

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Desislav

    същевременно женствеността си. Как успяват да се чувстват комфортно и сигурни в себе си, когато променят традиционните стандарти за красота?

    Отговор
    1. Krasen

      Жените успяват да се чувстват комфортно и сигурни в себе си, когато променят традиционните стандарти за красота, като приемат и ценят своята уникалност и разнообразието във външния вид. Те се осъзнават и приемат такива, каквито са, и включват това в техния концепт за красота. Важно е да имат собствено мнение и да не се поддават на налягане от обществото, което поставя стандарти за красота. Жените, които са уверени в себе си и се грижат за себе си, имат възможност да изразят своята женственост по свой собствен начин и да бъдат прекрасни по своя уникален начин.

      Отговор
  2. Nadezhda Georgieva

    стил и женствеността си? Как успяват да изразяват себе си и да бъдат самоуверени с кратките прически? Какъв е техният мотив за избора на такава промяна във външния им вид? Тъй като този стил може да бъде твърде дразнещ за някои хора, каква е реакцията на тези жени и как се справят със съмненията и недоверието от страна на другите?

    Отговор
Добавяне на коментари