...

Аз съм на 40 и съм щастлив от живота! Как да вземем възрастта си и да не допускаме негативни мисли, за да ви контролират?

Повечето жени преминаха 40-годишната граница, поставиха кръст. Изглежда им, че животът свърши. Проблемът е, че негативните мисли за жените идват с подаване на телевизия и медии, където се насърчават красотата и младежите.

Красотата, както знаете, концепцията е роднина и младежите са мимолетни. Какво сега престанете да се радвате в живота? Разбира се, че не! Ще ви кажем как да останете уверени и да не се фокусирате на възрастта.

Аз съм на 40 и съм щастлив от живота! Как да вземем възрастта си и да не допускаме негативни мисли, за да ви контролират?

Правилно хранене и гордост

През всички възрасти и житейски периоди има предимства: младежта е повишаването, иновативните идеи, зрелост – мъдрост, бране на плодове. След 40 – животът не започва, както обикновено казват, но продължава!

На първо място е важно самата жена да се чувства. Ако тя се чувства млада и щастлива – прави фигури в паспорта? И за да останете в себе си уверени, не забравяйте за спорта: така че фигурата ще остане отворена, в допълнение, спортът е важен за здравето.

Не позволявайте да пренебрегвате външния си вид: следвайте косата, ноктите, правят маски и пилинг (какво ви кара да се чувствате по-добре).

Позата е много важна: твърдостта добавя, освен това, статичният врат и втората брадичка е нарушена. Лекарите съветват да създадете режим на захранване, защото засяга настроението и благосъстоянието. Откажете се за бързо хранене и полуготови продукти – след 40 тялото е по-трудно да се отървете от шлаки и токсини, и всичко се отразява по лицето.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Georgiev

    Каква е тайната зад задържането на щастието през целия живот? Каква практика или менталност понастоящем ме пази от негативни мисли, които ме контролират? Чувствам се щастлив, но искам да науча повече за вашия подход. Споделете вашите съвети и опит с мен, моля!

    Отговор
Добавяне на коментари