...

По-добре да не се мисли за: 5 начина да се използва слънчогледово масло

Много подценяват слънчогледовото масло. Това е универсален продукт, който може да се използва не само при готвене на ястия, но и в ежедневието.

По-добре да не се мисли за: 5 начина да се използва слънчогледово масло

Искам да получа идеалния оттенък на лицето или ремонт на счупения цип? Слънчогледовото масло ще ви помогне!

Грим база

Общо има 47 подкатегории кожни нюанси, не е изненадващо, че изборът на перфектния тон крем е толкова трудно. Но има голямо решение! За да се направи кремът възможно най-близо до сянката на лицето си, е достатъчно да се добави овлажняващ крем в него и няколко капчици слънчогледово масло.

Борба с неприятни миризми

Ако в хладилника е миризма на злонамерен софтуер, проблемът може да бъде фиксиран! За да направите това, трябва да овлажнете салфетката в слънчогледово масло и да избършете всички рафтове. Между другото, същият трик ще помогне за премахване на неприятната миризма на лук от кухненски нож или дъска за рязане. Домакиня, вземете бележка! Просто не прекалявайте с масло.

Витамини за котки

Ако вие, поне веднъж седмично, започнете да добавяте към храната на вашия домашен любимец 1 час. лъжица слънчогледово масло, след това скоро забележете промените в външния си вид. Кодната вълна ще се подобри значително, в допълнение, маслото ще предотврати образуването на тумора на косата.

Маркиране на мълния

Съберете всички неща, торби, в които има счупена светкавица – ще поправим! Така че светкавицата се плъзна като нова, достатъчно, за да я смаже със слънчогледово масло. За това трябва да го приложите на памучна пръчица и да избършете светкавицата.

Почистване на ръцете от боя

За бързо донесете ръцете си, например, след оцветяване на стените или градинските мебели, достатъчно е да смажете ръцете си с масло, напълно объркано и да се измие със сапун. Това няма значение или не. Между другото, все още слънчогледово масло помага за овлажняване на ръцете и да укрепят ноктите. Направете периодично вани с масло и забележете как ще се подобрят вашите ръце.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Plamen Stoyanov

    Може ли да споделите останалите начини за използване на слънчогледово масло, които сте открили? Бих искал да разбера повече, за да може да ги опитам и аз. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари