...

Как да се обновят взаимоотношенията: 5 отлични идеи

Най-лошото нещо, което може да се случи във взаимоотношенията, е, когато връзката се трансформира в рутина със задължения и правила. Ако няма емоции в отношенията, тогава с течение на времето и чувствата.

Как да се обновят взаимоотношенията: 5 отлични идеи

Има ли някакъв начин да се избегне? Сигурен! Достатъчно добавяне към емоционалната връзка. Говорете за това как да го направите.

Метод 1: мамят физиология

Ако получите емоции само от нов познат, отговорът се предлага – запознайте се с моя партньор и го запознайте с вас. Мислиш, че знаеш всичко един за друг, но не е така ..

Представете си себе си в нов образ: променете стила, интересите, направете това, което не са направили преди – вместо кампания за киното, например отидете в йога.

Метод 2: принуждаване на ревнивост

Когато третата се появи в двойката – винаги дава връзка за пръскане. Ако вашият партньор е свикнал, че винаги сте с него – той не трябва да се тревожи!

Наложен: Говорете по телефона с колега (познат) с него, отидете някъде вечер, за да ходите и като цяло създавате тайнствен ореол.

Метод 3: комбинация

Когато получаваме положителни и ярки емоции в работата с някой, който имаме „котва“ – помним този човек и искаме да го посрещнем още. Защо много двойки не са съгласни? Защото партньорите са свързани помежду си с рутинни и задължения.

Отидете на атракциите, вървете се на кон, най-важното е, че получавате силни емоции заедно!

Метод 4: Поддръжка  

Не става дума за секс, въпреки че е важно и във взаимоотношенията. Близостта означава откровеност, разговаряйки с душите. Позволете на партньора си да „проникне“ в душата си и да го разбере колко сте дълбоко.

Ако преди не практикувате доверие комуникация (това се случва) – не забравяйте да опитате.

Метод 5: Изненада

Това важи и за категорията на получаване на емоции. Можете, както обикновено, да се върнете у дома след работа, да седите и седнете пред телевизора, и можете да отидете в друг (разбира се, ако времето позволява и енергии).

Например, за да предотвратите наполовина изненада под формата на вечеря, когато свещи или го покани да ходи по реката … правете по-често това, което го кара да се чуди.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Nedko

    Кажете ми, какво се подразбира под „обновяване на взаимоотношенията“? Има ли конкретни ситуации, които искате да подобрите?

    Отговор
  2. Hristina Georgieva

    Каква е причината, поради която читателят на този текст иска да обнови взаимоотношенията си? Има ли проблеми в отношенията или просто желание за по-добро и по-здраво сътрудничество? Моля, разяснете повече за ситуацията, за да мога да предложа релевантни идеи за обновяване на взаимоотношенията.

    Отговор
Добавяне на коментари