...

Какво да обгърнете новогодишните подаръци: 4 Отлични опции за опаковка

Изберете подаръци за много окупационен комплекс, но осъществим! И след дълъг избор, все още си купил подаръци, но какво да ги увиете? Искам да дам по-красиво. Разбира се, хартиена хартия и празнични пакети – идеята е добра, но ви препоръчваме да се обърнете към въпроса за опаковката, която не е стандартна. Ще го хареса тясно!

Какво да обгърнете новогодишните подаръци: 4 Отлични опции за опаковка

Какво могат да обгърнат подаръците

Опаковане

Вече няколко години проста кафява хартия за обвивка се счита за стилна и също е популярна дори повече от цветна опаковка. Какво е толкова специално? В тенденцията, правилото – по-лесно е по-добре това загриженост. Така че опаковката не изглежда немитна, първо, опитайте се да не го запомните, и второ, да го украсявате с иглолист или изсушени канали – фантазии!

. \ T

Ако семейството ви има музикални издания, които не са необходими от никого, техните страници могат да се използват за благородни цели – обвивки, купени с душа. Особено такава обвивка ще бъде между другото, ако вашият близък или приятел се занимава с музика.

Географски карти

Друг нестандартно, но много интересен начин на обвивка. Такива карти могат да лъжат от години. Ако детето е израснало отдавна и вече няма да се нуждае от училищни карти – да ги използва за опаковане. Можете да обвържете подарък опаковка с лента или обикновен въже.

Фурошики

Японците могат да научат много. Първоначално са подходящи за опаковане на подаръци. Първоначално този метод е използван в Япония, за да носи всички елементи. Темата беше опакована в парче плат. Опитайте се да изберете красива кърпа или носна кърпа и да обгърнете подарък. И видеото ще ви помогне да го направите.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Daniel Kolev

    Какво да изберете за опаковка на новогодишните подаръци? Има ли някакви креативни идеи, които да споделите? Бихте ли препоръчали някакви изискани или необичайни начини за обгърнатието? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари