...

Не се учи: Чълпан Хаматова боядисана в блондинка

Днес, когато индустрията за красота е разработена, е трудно да се противопоставят на смяната. Много момичета използват всички възможни методи за подобряване на външния си вид. Въпреки това, съществуват тези, които подкрепят естествената красота и не искат „иновации“. Чулпан Хаматова – звезда от поредицата „Д-р Лиза“ принадлежи на такива хора. По-точно, тя се лекува ..

Не се учи: Чълпан Хаматова боядисана в блондинка

Сега блондинка

45-годишната актриса винаги се откроява сред другите актриси със своята естественост и простота и тя реши да промени изображението за първи път. Звездата на поредицата „Д-р Лиза“ се появява преди феновете на друго изображение – тя пребоядисана в платинена руса и направи ярък грим за снимка.

Актрисата винаги избра лаконите изображения: носеше прическа и скромни дрехи. Само за поредицата „д-р Лиза“ тя трябваше да пребоядисва руса. Хаматова дори предпочиташе причинно-тоести за изходи, така че феновете бяха много изненадани от такава промяна. Тя се появява пред тях в несериозна рокля с обезболяващ и ярък грим.

Много Фоловейър дори не са разбрали кой е бил, но когато стана ясно, последваха коментари: „Ти си толкова красота! Вие сте много образа „,“ просто супер! Не разпознах веднага „, изведнъж, красива …“

Не се учи: Чълпан Хаматова боядисана в блондинка

Публикуваната снимка на Хаматова е подписала нестандартна: „Разделя се на нашите къси за 8 милиона! Ние продължаваме да помагаме на децата „. Говорим за филма, чиито средства ще отидат в благотворителни нужди. Актрисата дълго време плаща проекта „Дай живот“, създаден през 2006 г. с Дина Корзун.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivanka Georgieva

    Интригуваща новина! Защо Чълпан Хаматова се оцвети в блондинка? Има ли специална причина за тази промяна? Или това е нова роля във филм или сериал? Харесвате ли новия й образ? Вълнуващо е да чуем повече за това решение и какви са реакциите на хората.

    Отговор
Добавяне на коментари