...

Неочаквано решение: Disney Little Mermaid ще играе тъмно оголен певец

Който не подписва образа на русалката Ариел от същото име Дисни карикатура? Тя има дълга кафява коса и нежна лека кожа. Но сега този стереотип се срина – Disney реши да представи нов образ на русалка – и Новият Ариел ще бъде тъмно кожа.

Относно ролята на Ариел в игралния риск на анимацията „Малка русалка“ покани черната актриса и певец Холи Бейли.

Неочаквано решение: Disney Little Mermaid ще играе тъмно оголен певец

Директорът на новия проект Роб Маршал отбеляза, че търси дълго време и усърдно, имаше десетки отливки, но един ден стана много очевидно Това е Холи „, необходимо за героинята комбинацията от дух, сърца, младост“, И освен това е собственикът Красив глас, и може да пее в самата картина.

Неочаквано решение: Disney Little Mermaid ще играе тъмно оголен певец

Holly – R & B певец, обслужващ дует от Chloe X Halle, произведен от Beyonce. Във филма тя ще се появи за първи път.

Новият филм с необичайна и необичайна русалка ще бъде Филмовата адаптация на стария и всички известни карикатури, които отиват на екраните през 1989 година. Тръжната романтична история на любовта и саможертвата се превърна в една от любимите не само от деца, но и възрастни.

Въз основа на „малките русалки“ и в този стил сватби, партита, бакалиди.

Неочаквано решение: Disney Little Mermaid ще играе тъмно оголен певец

Заедно с тъмната кожа певец във филма ще бъде заснет Джейкъб трепери, Известен „хищник“. Той ще получи ролята на риба цвете и Melissa mccarthy Вещица Урсула.

Неочаквано решение: Disney Little Mermaid ще играе тъмно оголен певецНеочаквано решение: Disney Little Mermaid ще играе тъмно оголен певецНеочаквано решение: Disney Little Mermaid ще играе тъмно оголен певецНеочаквано решение: Disney Little Mermaid ще играе тъмно оголен певец

Експериментите на Disney с тъмнокожи актьори наскоро са претърпели фиаско – Зрителите на филма „King Lion“ филм, които скоро ще бъдат на екраните и също ще станат филм на стар любим карикатура, критикуван в пух и прах за факта, че е твърде много тъмнокожи.

Но в случая на царя на Лвой, просто не е да се изненада – действието на приказката все още се случва в Африка и следователно всичко е логично. Успешният експеримент ще експериментира с червена русалка, която няма връзка с Африка, само време ще се покаже. И, разбира се, премиерата. Тя е насрочена за следващата година.

Неочаквано решение: Disney Little Mermaid ще играе тъмно оголен певец

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Deyan Kolev

    Какви са мотивите зад решението на Disney за тъмно оголен певец във филма „Малката русалка“? Има ли постановка или послание, което желаят да предадат с този избор? Предвиждат ли се промени в стила на филма поради това решение?

    Отговор
Добавяне на коментари