...

Марта Кето е казала как да се справя с опасенията на други хора, които сме наложени

Всички деца знаят, че най-добрият начин да се отървете от страх е да плашат някого. Ако момичето се страхува от тъмнина, тя ще разкаже историята на по-големия брат за чудовищата, които спяха в тъмното.

Това е съвсем друго нещо – когато възрастните хора вече са уплашени, излъчвайки техните страхове и тревоги за нас. Какво да правим за това?

Марта Кето е казала как да се справя с опасенията на други хора, които сме наложени

Второ оръжие срещу страх – смях

За яснота проблемът може да бъде даден пример. Дамата на средните години може да говори, че младите и тънки момичета обичат нездравословни мъже и дори ще ги наричат ​​педофили. В края на краищата, нормалните мъже, според нея, като голям бюст, буйни бедра и дори присъствието на целулит. Малките момичета са глупави и празни.

Как да не забележите дама за паника около набор от наднормено тегло? Тя обвинява онези, които няма да гледат в нейната посока и да виждат съперник в младите момичета – унижава ги. Трябва ли да се вземе сериозно?

Друга ситуация – човек гледа други жени – беше напълно възможно, той щеше да може да промени съпруга си. Да обърне собствения си страх от надежден семеен човек в предателя, той излъчва върху него – се страхува, когато тя се забави на работа или е изправена пред улицата с поглед с мъже.

Важно е да осъзнаем, че хората, които се страхуват от тяхната неплатежоспособност атакуват първия. Техните страхове и комплекси, които излъчват на близки. Основното нещо, което трябва да запомните това оръжия срещу страх – смях.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Milen

    да издържат на ситуацията на пандемията. Има ли други съвети, които можете да дадете, за да помогнете и на себе си?

    Отговор
  2. Diana Koleva

    Здравейте! Искам да попитам дали Марта Кето има препоръки как да се справим с опасенията на другите хора, които ни налагат? Може ли да ни даде някакви съвети или техники, които да помогнат да се уверим в себе си и да се справим с тези ситуации по-лесно? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари