...

Дъщеря Урганта казала как родителите принадлежат на нейния човек от Америка

Ерик Кинадзе – дъщерята на известния телевизионен водещ. Ургантът повдига дъщеря си от първия брак, откакто завърта на 5 години. Сега 20-годишният Ерик живее в САЩ и, очевидно, в личния си живот всичко е наред – какво може да бъде съдено, като погледнете снимката.

Момичето даде интервю на изданието на татлера, в което тя разказа за родителите си на Уанда.

Дъщеря Урганта казала как родителите принадлежат на нейния човек от Америка

Сродни души

Ерика почувства дълбока умствена връзка с Мусоя вече на първата им среща, когато дойдоха да се забавляват на затвореното лице.

Момичето казва: „Веднага се чувствах като всичко, за което говоря. Тогава той и брат му помогнаха да носят моите неща в нов апартамент в Манхатън. След месец на комуникация станахме много близо. „.

Звездните наследници също казаха, че родителите са го подкрепят. Те се доверяват на дъщерите и се опитват да не се намесват в нейния личен живот. Ерика вярва, че децата не трябва да бъдат същите като родителите и е важно да се разбере.

Дъщеря Урганта казала как родителите принадлежат на нейния човек от Америка

– Винаги ми се струваше, че трябва да оправдая очакванията на родителите. Но те ми казаха, че не очакват нищо. Дори ако не харесват нещо – те никога не казват нищо против. Мисля, че е перфектно – каза дъщерята на Ураген.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivana Ivanova

    Интересно ми е как дъщерята на Ургант обяснява защо родителите искат да бъдат част от живота на нейния човек от Америка? Какви фактори влияят на тяхното решение и как се справят с връзката на разстояние? Моля, споделете повече информация!

    Отговор
Добавяне на коментари