...

В дъщеря си той е добър & # 187 +: Виктор Лоджинов се омъжи за момиче, което е по-млада от дъщеря си

През 2019 г. Виктор се разведе третата си съпруга Олга, но той не гори дълго време за това. През лятото на 2020 г. той се ожени за 21-годишна актриса Мария Гускова. За първи път разказа за новите отношения в прехвърлянето на „тайната на милион“, но скрива името на Възлюбения.

Разликата между любовта – 24 години, но Виктор не обърква факта, че новата съпруга е по-млада от дъщеря си Ани в продължение на 5 години. Но любовта е любов, която тук да вършите ..

В дъщеря си той е добър & # 187 +: Виктор Лоджинов се омъжи за момиче, което е по-млада от дъщеря си

Щастливи младоженци

Сватбата се проведе в романтичния град Санкт Петербург, новите младожици вървяха по улицата на Правда и след като те спряха в луксозния хотел и наредиха лимузината, на която стигнаха до офиса на вписванията. В Санкт Петербург валеше през юли, така че Мария направи снимки в колата.

Двойката изглеждаше много хармонична: влизане в сивия елегантен костюм и очила, а мария бяла затворена рокля. Сватбената церемония се състоя в кръга на най-близките хора.

В дъщеря си той е добър & # 187 +: Виктор Лоджинов се омъжи за момиче, което е по-млада от дъщеря си

Първоначално родителите на момичето бяха против брак с Виктор Лоджинов, но след това даде добро. Интернет потребителите пожелаха млада щастлива съвместни години на живот. Феновете на Лоджинов се надяват, че в този брак ще наистина щастлив.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Raya Georgieva

    Може би читателят на този текст се чуди защо Виктор Лоджинов се омъжи за момиче, което е по-младо от неговата дъщеря. Вероятно желае да разбере какви са причините зад тази необичайна ситуация и дали това може да възникне проблеми за отношенията на семейството.

    Отговор
Добавяне на коментари