...

Той е непознат, той е лош: руската жена е превел 3 милиона рубли с шитурист от сайт за запознанства. Мисъл – любов

Любовта е сериозно нещо! Тя принуждава да прави луди действия и да направи това, което в обичайното състояние не можеше. Тук жител на барнал се влюби толкова много, че решава да даде любими пари от сайта за запознанства.

Жената дори не виждаше мрачната си в реалност. Комуникацията се състоя онлайн. Но защо тя реши за такъв нарастващ акт?

Той е непознат, той е лош: руската жена е превел 3 милиона рубли с шитурист от сайт за запознанства. Мисъл - любов

„Имам нужда от пари за доставка на оборудване“, споделих любимия си с руски език

47-годишна жена от Барнаул, сякаш среща любовта си! Нов познат го запозна с нея като войник от чужда армия.

След инсталирането на контакта и причинени от доверие, той споделя с руската жена с проблемите си: „Имам нужда от 1 милион 250 хиляди лири стерлинги за доставка на медицинско оборудване“. Работникът от мрежата помоли на наивната руска жена да създаде сметка на името си, където можете да изброите пълната сума, след което може да го премахне.

Всъщност дойдоха пари. Жената получи потвърждение по имейл. Според Scherist (както се оказа по-късно), 5,8 хиляди стерлинги (около 580 000 рубли) трябва да бъдат преведени, за да се премахнат тези пари (около 580 000 рубли) по сметката на служителя на руската банка.

Любовта в образа на военните дори не се съмняваше в честността му. Тя направи всичко, което каза, и също плати данък от 2 милиона 340 000 рубли. Ако не отидете в подробности, тя прекара около 3,000,000 рубли.

Едва след получаване на третото писмо, тя осъзна, че приказката за щастлива любов не е да се сбъдне – възлюбеният й от мрежата не е различен от обикновен подигравач! За този факт бе иницииран наказателно дело, престъпникът търси. Бъдете внимателни, които общуват с мрежата!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Margarita Georgieva

    Моля, да ми се извините, ама негова ли е вината? Трябва ли да бъде обвинявана само руската жена? Не мога да не се запитам защо човекът не бил предпазлив и не се обърнал към полицията или друг орган за сигурност. Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат на първи поглед.

    Отговор
Добавяне на коментари