...

Дъщеря на Холивуд Актсор Алека Балдуин – Ayred, благодари за феновете за подкрепа след непознат жена атака

Вчера имаше неприятщ инцидент. На 24-годишната дъщеря Baldwin – Ayred, в центъра на Ню Йорк нападнаха непознат жена зависима от наркотици и поиска от момичето в брой. Жената не беше сама – в колата, която чакаше съпруга му. За щастие, разбойникът бил хванат, но колко бързо дъщерята на холивудския актьор ще се възстанови след случилото се?

Дъщеря на Холивуд Актсор Алека Балдуин - Ayred, благодари за феновете за подкрепа след непознат жена атака

„Сега има много грабеж“: откровението на полицията

За случването на Ayred каза в Instagram: „Незнателна жена ме притисна към стената и яростно поиска да имам пари в брой. Тя беше в наркотично състояние.

За щастие, свидетелите помогнаха на полицията да намери разбойник. Момичето, изложено в снимки на Instagram, които са ясно видими натъртвания. Follovers коментира снимката: „О, Боже, много съжалявам, че се е опитвал с вас!- Радвам се, че си добре. Изпращам тонове любов. Най-ранното изцеление „. – О, не, това е ужасно! Изглежда боли, но се радвам, че не сте се влошили.

Дъщеря на Холивуд Актсор Алека Балдуин - Ayred, благодари за феновете за подкрепа след непознат жена атака

Ayred също сподели информацията, получена от полицията: „сега често се срещат грабеж и грабеж, поради коронавируса, хората се нуждаят от пари, остават без работа“. Айровд каза на феновете си: „Сега наистина трудни времена, трябва да се грижим един на друг“.

Жертвата от нападението благодари на всичките му абонати за добри думи и подкрепа. Да се ​​надяваме, че скоро ще свърши по-тежкото време и няма да трябва да бъдем в страх за живота си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Georgieva

    Искам да попитам, какво се случи с дъщерята на Алек Балдуин? Има ли информация за нападението на непозната жена? Защо я атакува? Бихте ли споделили повече подробности?

    Отговор
Добавяне на коментари