...

Имитация на сибелидни вежди – нова тенденция, която вдигна звездите на Холивуд

Звездите винаги са в центъра на вниманието: те се имитират, те ги следват, така че на раменете им има голяма отговорност.

CELABRITI измисли нов флашмоб – те започнаха да обръсват и избелват веждите – изглежда, че те изобщо не са. Наистина нова тенденция и скоро ще видим все повече и повече момичета с такива вежди?

Имитация на сибелидни вежди - нова тенденция, която вдигна звездите на Холивуд

Липсващи вежди

Кати Пери, Ким Кардашиан, Мейси Уилямс, Лизо и други започнаха да участват в Flashmob. В Instagram тези знаменитости започнаха да се появяват снимка с „липсващи“ вежди.

Имитация на сибелидни вежди - нова тенденция, която вдигна звездите на Холивуд

Ким Кардашиан вдигна нова тенденция и феновете я видяха в нов облик в рекламата. Тя промени черната коса на руса и обезкуражава вежди.

Мейси Уилямс толкова обичаше нова тенденция, която реши да премами косата си и в същото време и вежди в бяло. Кати Пери също реши да не изостава – тя участва в разговора с екстензивни вежди под формата на феи. Лизозо също решава промени в външния вид – тя направи изясняване на вежди.

Имитация на сибелидни вежди - нова тенденция, която вдигна звездите на Холивуд

Ако искате да постигнете ефекта на „липсата на“ вежди, можете да използвате съдар. Обезцветяването е по избор.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Adriana Petrova

    Каква е идеята зад тази нова тенденция и защо звездите в Холивуд я предпочитат?

    Отговор
Добавяне на коментари