...

Кина няма. Къде са известните актьори на Холивуд?

Във филмовата индустрия правилата са прости: ако искате да запазите славата си, тя трябва непрекъснато да „попълва“ в телевизията и „фуражите“ медийни новини от живота ви. Нуждаете се от нови роли, постоянна работа на себе си.

Звездите, които ще бъдат обсъдени, всеки знае къде са изчезнали? Защо не ги виждаме в нови филми?

Кина няма. Къде са известните актьори на Холивуд?

Къде са Джесика Алба, Линдзи Лоън, Джон Кусак и други?

Джесика Алба

Тя участва в парични филми: „град на греховете“, „тъмен ангел“, и след това изчезнал … те казват, че цялото нещо в разногласия със сценарии – Алба е реагирала зле за работата си. Каквото и да е, Джесика Алба щастливо живее със съпруга и децата си в красива къща. Актрисата пое бизнес.

Тоби Магуар

Актьорите знаят първата част на спайдан. Магуайър почти изчезна от екраните, с участието си преди това в чифт неуспешни филми. Животът му е трудно да се призове щастливи: актьорът се разведе жена си и участва в историята с незаконен покер клуб. През 2019 г. той е забелязан с млад модел, може би тази любов?

Линдзи Лоън

Тя донесе най-голямата слава на филмите „Чъмова петък“ и „сушени момичета“, но творбите, в които тя участва, уви, не донесе успеха си. Лоън започна да се занимава с наркотици и не можеше да работи повече кинематограф. Сега актрисата не се премахва никъде.

Джон Кусак

Актьорът стана известен след рисуването „Фанатик“ и „Бъди Джон Малкович“, но след като започна поредица от нискокачествен филм. Но Кузак няма да бъде тъжен – той се озовал в друга дейност, а именно на борда на директорите в една от организациите.

Не толкова отдавна, той преминал селекцията в серията „утопия“, която ще бъде пусната на екраните през 2020 г. – може би този проект ще се върне при него предишна популярност?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Boyan Georgiev

    Къде могат да бъдат намерени известните актьори от Холивуд, като казахте, че тук няма кино? Чудя се дали може да се видят тяхните филми в каквито и да било други места в България?

    Отговор
Добавяне на коментари