Европейските жени намериха необичаен и странен начин за увеличаване на устните без операции и хирурзи

Блогерите на красотата често не са обсъждани, но самите те диктуват модата. Така се оказа с необичаен начин да увеличи устните, които изобретяват европейски блогъри. С тяхната светлина методите бързо отидоха при хората, тъй като той не предполага нито операции, нито разходите за пластични хирург услуги. Той е на разположение всеки без изключение.

Същността на изобретението е, че красотите залепят горната устна към естествения жлеб под носа. В резултат на това горната устна изглежда по-голяма и масивна от обикновено. За странен мода за залепване на устните информирани таблоид на слънцето.

Европейските жени намериха необичаен и странен начин за увеличаване на устните без операции и хирурзи

Fashionista дори застрелял обучение за обучение и го публикува в Twitter. Всъщност самата процедура не се нуждае особено и илюстрация и обяснения, защото е просто като всички гениални.

Момичето прави малко количество суперкод под носа, леко изсушаващо и след това издърпва горната устна, притиска я към капка лепила. След няколко минути задържане на устната, тя се оказва здраво залепена до жлеба.

Потребителите обаче позволяват да се съмняват в разумността на пътя, защото устната може да се окаже в най-неподходящия момент – на работа, на среща, по време на интервю или разговор. Не е съвсем ясно как да се смееш, да се целуваш и да ядеш.

Европейските жени намериха необичаен и странен начин за увеличаване на устните без операции и хирурзи

Ето защо, докато новият начин за увеличаване на устните не можеше да победи популярността на друго изобретение на блогър. През пролетта на тази година ирански блогър Hudat Kattan Предлага се да се използва за увеличаване на устните .. канела.

Тя обясни, че подправката подобрява кръвообращението. Затова устните след триене на канела наистина стават повече. За малко. Между другото, експертите, които точно знаят защо канела често е част от козметиката за устните.

Прочетете повече  Bainsuit изглежда така, сякаш не е така!& # 187 +: Знаменитост бански костюми, които не им харесваха абонатите

Европейските жени намериха необичаен и странен начин за увеличаване на устните без операции и хирурзи

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Petrova

    Какъв е този необичаен и странен начин за увеличаване на устните, който европейските жени откриха? Съмнявам се, че ефективността му е на ниво с операциите и хирургите. Има ли научна обосновка за това или е само модно примамка? Бих искал(а) да разбера повече детайли и резултатите от използването му.

    Отговор
Добавяне на коментари