...

Вера Брежнев сподели необичаен начин за подмладяване и красота

37-годишна вера Брежнев изуми фенове с младостта и свежестта си. И изглежда, че годините изобщо не са се променили и няма допълнителни килограми, а тънката фигура винаги се стеснява, лека и без намек за бръчки. Въпреки възрастта, която се счита за „възрастни хора“ в модела на бизнеса,

Вярата покани да участва в седмицата на модата в Париж, която се състоя в края на зимата. Достъпът до подиума беше посрещнат с радост и зрители и критици.

Вера Брежнев сподели необичаен начин за подмладяване и красотаВера Брежнев сподели необичаен начин за подмладяване и красота

Вярата запазва неофициалния статут на руския секс символ и не възнамерява да споделя това ръководство. Много е естествено да се види въпросът коя цена на Брежнев може да поддържа такава форма. И певицата сама реши да сподели с феновете си за тайни.

Вера Брежнев сподели необичаен начин за подмладяване и красота

Оказа се, че Брежнева не прави „красота“, не присъства на кабинета на пластичен хирург, като цяло се застъпва срещу такива манипулации. Вместо цялата тази вяра намериха необичаен начин за подмладяване.

На феновете на врата си няколко пъти забелязаха йод. И когато беше попитана пряко, че всичко това означава, че Брежнев обясни, че това е тепс.

Вера Брежнев сподели необичаен начин за подмладяване и красота

Това азиатско изобретение първоначално се използва само в професионални спортове. Специални атлети за мазилки са фиксирани отново желаните мускули в правилната позиция. Това позволява да се постигне по-ефективно и бързо укрепване и изпомпване.

Сега тейпите се преместват в козметологията и се използват от красотата за същото, но само за да се предотврати имитичните бръчки. Съвременните козметични ленти имат импрегниране хиалуронова киселина и пептиди.

Вера Брежнев сподели необичаен начин за подмладяване и красота

Брежнев започна с шията – Това е част от тялото, че жените на възраст е една от първите, неизбежни завладяващи и овални лица и имитирани мускули. Вярата не е срамежлива да се яви в обществото в обществото, тя не смята, че е необходимо да ги скрие под дрехи. В желанието да се запази младежта и красотата, певицата вярва, няма нищо срамно.

Вера Брежнев сподели необичаен начин за подмладяване и красота

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Dimitar

    Какъв е този необичаен начин за подмладяване и красота, за който говори Вера Брежнев?

    Отговор
  2. Boyan

    Какъв е този необичаен начин за подмладяване и красота, за който говори Вера Брежнев? Бих искал/а да разбера повече детайли и как този метод функционира.

    Отговор
  3. Stanimir Georgiev

    Какъв е необичайният начин за подмладяване и красота, за който Вера Брежнев споделя? Дали това е нещо, което всеки може да опита или е нещо специфично за нея? Бих искал(а) да разбера повече детайли.

    Отговор
Добавяне на коментари