...

Именно: Как живее в селото с голяма семейна звезда, вкъщи 2 & # 187 + Maria Adoevtseva

TELEPROJECT „Къща 2“ за мнозина отварят достатъчно възможности: момчета и момичета стават известни за цялата страна, и дори да напуснат проекта, те обещават успешно бъдеще (всичко зависи от захващането и амбициозността). Въпреки това, не всеки се стреми да свети в лъчите на славата и да живее в света на състезанието – един от бившите участници в „Къща 2“ Мария Адоевцева търгува живота в столицата до селото.

Именно: Как живее в селото с голяма семейна звезда, вкъщи 2 & # 187 + Maria Adoevtseva

Мария напусна проекта през 2010 година

Тези, които отдавна наблюдават проекта, могат да си спомнят участника от Украйна Мария Адоевцев (тогава тя е имала фамилно име на радийн) – на фона на останалата част от момичето се отличава с интелигентност и преданост към един партньор. Момичето напусна проекта през 2010 г., като се ожени за Сергей Априевцева.

В тази връзка Мария роди дъщеря Lizu. След 6-годишен брак двойката се разпадна. Причината не е докладвана.

Но Мария за кратко остана сама, тя се срещна с Михаил – човек, който „представи“ 35-годишната втора дъщеря на Мери варира. Съпругата му умря и Михаил се занимаваше със себе си.

Веднага разбрахме, че имаме много общи неща. В първите дни на запознанства бяхме пренаписани през цялото време, отидохме на разходка и осъзнаването дойде при нас, че тази среща не е случайна … Миша ме направи изречение в Коледа. Дъщеря ми веднага започна да му нарича татко и да ме приготви с майка ми – сподели Мария.

Именно: Как живее в селото с голяма семейна звезда, вкъщи 2 & # 187 + Maria Adoevtseva

Скоро семейството се разшири – Мария роди син и всички се преместили в селото. Бившият член на проекта „Къща 2“ не съжалява за нищо: в селото чист въздух, пространство, тя обича да язди велосипед и да ходи с деца в църквата.

Мария каза, че той оценява измерения живот в селото. Момичето има много абонати – те са заинтересовани да видят как хората живеят от цивилизацията.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yoana Dimitrova

    Здравейте! Бих искал да попитам как е животът в селото с голяма семейна звезда? Какви предизвикателства срещате в ежедневието си? Как влияе присъствието на тази звезда върху обикновения живот на хората в селото? Има ли някакви промени в социалната динамика или икономическата обстановка в района? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари