...

& # 171 + Не ме наричайте по име!& # 187 +: филмова звезда & # 171 + Дяволът носи прада & # 187 + не харесва, когато се нарича по име

Известната актриса Ан Хатауей е известна с тези филми като „дяволът носи прада“, „отхвърлен“, „8 приятелки oushen“. Както знаем, всички хора имат свои собствени функции, Ан – няма изключение.

Актрисата не харесва кога се нарича по име, по-точно – е допустимо за един човек от околната среда.

& # 171 + Не ме наричайте по име!& # 187 +: филмова звезда & # 171 + Дяволът носи прада & # 187 + не харесва, когато се нарича по име

Телевизионният водещ научил кой може да нарече актриса по име

Ан Хатауей дойде в програмата за Джими Фалън и те докоснаха интересни факти от биографията на актрисата. Оказва се, че позволява само един човек от нейната среда да го нарече по име. Кой е този късметлия?

„Аз съм само един човек нарича Ан – майка ми. И тя го прави само в тези моменти, когато е много ядосан на мен, почти в бяс! Ето защо, когато други хора ми се обадят по име, ми се струва, че са ядосани или крещят за мен „, каза ми Ан ми казал.

В примера си можете да се уверите, че психологическите котви са повлияни от.

Актрисата също призна, че избра името на Ан, когато за първи път на 14-годишна възраст трябваше да попълни документите за заснемане в реклама. Тя реши, че трябва да нарече истинското си име и оттогава я познава като Ан Хатауей, макар и актрисата всеки път, когато имаше дискомфорт, когато беше така наречен.

Според нея, цялото име е нейният Ани или с фамилно име. Роден най-често я наричал Ани и колегите Мис Ейч.

Актрисата остави посланието на всички, питайки: „Моля, обадете ми се на Ани. Всички ме наричат ​​Ани!“

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silviya Georgieva

    Защо филмовата звезда от „Дяволът носи прада“ не харесва да я наричат по име? Запазеността на личния живот или някакви други причини? Може би има специфична причина, която я прави да не желае да бъде наричана по име. Бих искал да разбера повече за това!

    Отговор
Добавяне на коментари