...

Най-силните двойки със звезди

В Холивуд нищо не е завинаги: договорите са приключени и счупват със скоростта на светлината, кариерите са направени и смачкани в миг на око, а бракът понякога не живее до юбилей на Сигна. Така че е хубаво да се видят звездните двойки да издържат на тест на времето не година, а не две, не пет, но през всички десетилетия.

Дейвид и Виктория Бекъм (22 години)

Малко хора бяха готови да поставят тази двойка през 1997 г., но две десетилетия и четири деца по-късно, стилен бик и легендарният футболист е все още заедно, и много щастлив. Без скандали и слухове за развод, не струвах: Виктория прости Давид да предаде и публично го подкрепи, когато феновете и журналистите паднаха върху него.

Най-силните двойки със звезди

Курт Ръсел и Голди Хаун (38 години)

Въпреки че не са официално женени, Кърт и Голди заедно почти 40 години. Подобно на много други холивудски двойки, те се срещнаха с стрелбата на филма в далечната 1966 г. и … преминаха един от друг. Съдбата отново ги доведе през 1983 г. – и този път те не пропуснаха шанса си. Те имаха син и децата от предишния брак Голди смятат, че баща й на Курт.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерек (на 24 години)

Star двойка се ожени през 1997 г., четири деца растат три деца – син Джеймс и близнаци и Тобита. Таблоидите също са написани за неизбежното разделяне на героинята на серията „секс в големия град“ и нейния съпруг, но Сара и Матю се оказват всяка година, че бракът им е за дълго време.

Най-силните двойки със звезди

Том Ханкс и Рита Уилсън (33 години)

Най-примерната двойка Холивуд се ожени през 1988 година. Том и Рита се срещнаха в стрелбата на серията „отворени приятели“, а след това се срещнаха отново на платформата на филма „Доброволци“. Заради съпругата си Том получи православието (Рита гръцки и български корени), и заедно, двойка премина през много тестове, последната част от която е съвместната борба срещу коронавирус.

Най-силните двойки със звезди

Ози и Шарън Осборн (39 години)

Шарън и Оззи се срещнаха, когато принцът на тъмнината пееше в черната съботна група, чийто мениджър беше тогава бащата на момичето. След уволнението на Ози от групата, Шарън взе шезметите на дъската в ръцете си и пое своята солова кариера. Двойката се ожени през 1982 г., раждайки три деца и премина през огън, вода, предателство и наркотици. Но те все още са заедно.

Най-силните двойки със звезди

Уил Смит и Джейд Пинкет (на 24 години)

През 1994 г. Джада се срещна с борда на серията „Принцът от Бевърли Хилс“ – след това се опитваше да бъде ролята на приятеля си на екрана. Тя не получи ролята, но романът беше забранен между актьорите и те се ожениха през 1997 година. Двойките растат две деца, Джадън и Уилоу, които също се опитват да изпробват бизнеса си. В името на своя възлюбен човек, Джада дори обеща да завърши кариерата си в киното, ако заплашва брака им.

Най-силните двойки със звезди

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kremena Georgieva

    Кои са най-известните личности-двойки, които са успели да постигнат звезден успех заедно?

    Отговор
Добавяне на коментари