...

Предавани предатели: Докато съпругът е бил в интензивна грижа, човекът започва роман със свекърва си – сега те са щастливи двойки

Изглежда, когато любимият съпруг се оказа обвързан с болничното легло – дори не можеш да мислиш за нищо друго, но да изчакаш бързото й възстановяване. Не е имало нещо! Camilla Vanessa Cordero de Molla каза на шокиращата история на португалската публикация No Amazonas É Assim. Нека да разберем всичко по ред.

Предавани предатели: Докато съпругът е бил в интензивна грижа, човекът започва роман със свекърва си - сега те са щастливи двойки

Съпругът посети само два пъти и местната майка забрави за дъщерята

Какилски – жител на Португалия, се случи с инсулт, в резултат на което момичето е било взето в болница. В отдел за реанимация тя прекара 78 дни – само 2 от тях прекарваха дълго със съпруга си и майка й не дойде никога. Вероятно причината за такова отношение, стана роман между майката Камила и нейния съпруг.

Когато момичето излезе от болницата, тя разпозна така, че тя може да оцелее с трудности … близките й отдавна са живели заедно. Камила не е единственият, който трябваше да се тревожи. Това се случи и с баща й и баща си.

Предавани предатели: Докато съпругът е бил в интензивна грижа, човекът започва роман със свекърва си - сега те са щастливи двойки

Camilla сподели своя опит: „Чувствам толкова силна умствена болка, която не може да бъде сравнена с физическото“.

Момичето подаде за развод и взе детето. Въпреки това, тя трябва да се нулира с предател два пъти седмично – дете от съда трябва да види.

Камила каза, че след 13-тата година напрегнатата й връзка започва с майка си. Жената започна да се състезава с нея, тя каза, че тя е по-подходяща от нещата на дъщерята и тя се подготвя по-вкусно. Този път състезанията отидоха твърде далеч. Камила не може да прости на бившия съпруг, нито майка му.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Elena Ivanova

    Какъв беше мотивът на човека да започне романа със свекърва си, докато съпругът му се бореше за живота си в интензивната грижа? Каква е историята зад тяхната щастлива двойка и как успяха да запазят връзката си? Възникнаха ли проблеми и как се справиха с тях? Какво е мнението на съпругът и как въздейства на техния семеен живот?

    Отговор
Добавяне на коментари