...

Любов от първата усмивка: момиче след 2 години, намерени, че човекът хареса бузелката

Пример за британците – един от онези редки случаи, когато краткосрочното съчувствие се е счупило в голяма любов. Сега момичето и нейното гадже – щастливи, двойката често е разделена на потребителите на Tiktok моменти от живота си.

Любов от първата усмивка: момиче след 2 години, намерени, че човекът хареса бузелката

Човек от автобуса

24-годишният блогър от Великобритания създаде профил в трън, истината под нейното описание може да се приближи само от един човек … този, с който се свързал с автобуса.

– Погледнах към човека и му се усмихнах. Беше през 2019 г. на автобус номер 70. Ако бяхте красивата брюнетка, натиснете Superlyk – пише донесете.

Любов от първата усмивка: момиче след 2 години, намерени, че човекът хареса бузелката

Каква беше нейната изненада, когато 2 години по-късно човекът се препъна на страницата и я написа. Той пише, че е неудобен, но той си спомни – червенокосово момиче. Оказа се, тя също я харесваше, но после се срамуваше да се срещне.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Може би това момиче е трябвало да се запита още от първия път, когато забелязала бузелката на този човек. Защо изчака две години, за да се научи на истинската му личност? Какво друго може да обективно разкаже за човека, ако той неясно харесва нещо в този ранен етап от запознанството? Не може да се предположи, че всичко това време той се преструваше или скриваше нещо важно?

    Отговор
Добавяне на коментари