...

& # 171 + Дадох на момичето албум с печати и # 187 +: Malakhov говори за първата си любов

Първото чувство на любов е толкова хубаво, че е трудно за него да вземе епитети. Тя дезориентира и „сълзи“ от земята.

Андрей Малахов също, много добре запознат това чувство – той се влюби в съученик рано. За първата си любов телевизионен водещ реши да разкаже в интервю с Ирина Безрукова.

& # 171 + Дадох на момичето албум с печати и # 187 +: Malakhov говори за първата си любов

Първа любов

49-годишният телевизионен водещ Malakhov каза, че един ден, когато учи в училище, получил албум като подарък с печати. Въпреки факта, че по това време той се смяташе за много ценен (той е произведен в ГДР), реших да дам неговото момиче, в което се е влюбил.

– Започнах да се влюбвам по-малко. В 1-ви клас съм дал албум на съученикта на съученикта на съученикта, „каза Малахов.

Според телевизионния водещ, припомняйки тази ситуация, му се струва, че той е в по-голямо възбуждане от Таня от получения подарък. Безрукова също попита дали романтиката на Андрей Малахов е важна за това, което той отговори, че в нашето цинично време ние сами трябва да го създадем.

„Струва ми се, че романтиката трябва да се култивира и измисля“, „Малъкхов сподели мислите си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Stefan

    Можете ли да споделите повече информация за първата си любов? Как се запознахте? Колко дълго продължи тази връзка? Каква беше вашата най-специална споделена моменти? И каква е важността на това, че и днес помните и говорите за нея?

    Отговор
  2. Ralitsa Dimitrova

    Коя е първата си любов? Ще сподели ли Malakhov повече детайли за тази история? Какво е вълнуващото в нея и какво научи от нея? Бих искал да разбера повече за този албум с печати, звучи много интересно!

    Отговор
Добавяне на коментари