...

Ще ви хареса: най-добрите изображения с бяла риза

Бял цвят, както знаем, освежава. Бялата риза може да носи жени и момичета от всички възрасти, остава само да се вземе под внимание модерни идеи.

Ще ви хареса: най-добрите изображения с бяла риза

Бялата риза търси официално, изглежда, че е подходящ само за офиса. Stgeny Hat стилист мисли по друг начин и казва как може да се чуди.

Риза за панталони

Ще ви хареса: най-добрите изображения с бяла риза

Опитайте се да избледнявате риза в асиметрични дънки. Поради небрежност, изображението ще стане много по-интересно. Оставете една част от свободната риза и второто пълнене.

Риза, пълна с дънки или пола

Това е класически прием. Най-важното – добавяне на аксесоари, които правят изображението по-светло. Бялата риза може да се носи с различни обувки: петилни фишове или обувки. Основното е, че обувките съответстват на настройката.

Бяла риза с жилетка

Скучно е? В никакъв случай! Комбинирайте риза и жилетка с пола – това изображение е подходящо за официални събития, освен това, ще бъдете удобни. Идеалното решение, когато улицата е студена.

Бяла риза с покер

Ще ви хареса: най-добрите изображения с бяла риза

Такъв стилен прием вече е опитал много момичета. За да постигнете сложен образ, поставете ризата на гърлото под гърлото. Можете също да добавяте аксесоари, така че вашето изображение да е спечелило няколко лица наведнъж.

Риза + джъмпер

Джъмпер, хвърлен на раменете – това, което трябва да се затопли! И също така такова приемане се счита за невероятно стилно – изучаване на страниците на модата в Instagram можете да видите, че те често са прибягвани до него.

Риза + кожени панталони

Ще ви хареса: най-добрите изображения с бяла риза

Кожени панталони все още са в мода. Ако искате да направите изображение на смелите, комбинирайте кожени панталони и бяла риза с груби ботуши, а под ризата постави върху покер. Не се страхувайте, вие определено няма да изглеждате като зеле!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Petrova

    Какъв е особеността на тези изображения с бяла риза, които ще ми харесат? Изглеждат ли по-красиви и елегантни или има друга причина? Радвам се да разбера повече за тях.

    Отговор
Добавяне на коментари