...

Искате да бъдете като Путин: дизайнер от Yekaterinburg се подготвя за Европа Колекция за облекло Путин отбор у дома

Известен в Русия Дизайнер от Екатеринбург Дмитрий Шишкин реши да носи европейци в Путин. Той подготвя линията на дрехите върху концепцията за Министерството на промишлеността „Путин екип“. Цялата колекция е предназначена за продажба в Европа и трябва да се отбележи, вече има предварителни поръчки.

Представянето на облекло е преминало само на родните пространства, в Европа тя ще отиде в края на лятото. Проектът, според автора, е изображено. Ясна стратегия за бъдещето все още не е така. Ако стилът на „Путин“ ще трябва да бъде европейците на вкус, е възможно линията да се получи логична в този случай.

Искате да бъдете като Путин: дизайнер от Yekaterinburg се подготвя за Европа Колекция за облекло Путин отбор у домаИскате да бъдете като Путин: дизайнер от Yekaterinburg се подготвя за Европа Колекция за облекло Путин отбор у дома

Докато в колекцията около стотици имена на дрехи. Много спортен стил, който ще трябва да прави с професионални спортисти и просто любители на мобилния и активен начин на живот.

Има няколко модела кимоно и ски форма. Развитие на спортния стил зает около шест месеца. Фокусирани върху образите на руския президент, който е известен с любовта си към спорта.

Стилът „A La Petin“ днес е невероятно популярен в световен мащаб и ако азиатците идват да се насладят на изображенията на Владимир Владимирович от дълго време, европейците започнаха да показват интерес към тях сравнително наскоро.

Искате да бъдете като Путин: дизайнер от Yekaterinburg се подготвя за Европа Колекция за облекло Путин отбор у домаИскате да бъдете като Путин: дизайнер от Yekaterinburg се подготвя за Европа Колекция за облекло Путин отбор у домаИскате да бъдете като Путин: дизайнер от Yekaterinburg се подготвя за Европа Колекция за облекло Путин отбор у домаИскате да бъдете като Путин: дизайнер от Yekaterinburg се подготвя за Европа Колекция за облекло Путин отбор у дома

Дмитрий Шишкин вярва в това Те биха били интересни и някои идеи от бизнес стила на руския президент, Но много по-интересно му се струва идеята да се направи колекция от дрехи за почивка, което би приличало на тези къси панталони, панталони и дънки, които понякога се появяват на снимката руски лидер.

Шишкин – дизайнер на мъжки дрехи, академик на Националната академия на модната индустрия, основател на държавната корпорация „Портново Фабрика Шишкин“.

Искате да бъдете като Путин: дизайнер от Yekaterinburg се подготвя за Европа Колекция за облекло Путин отбор у дома

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Aleksandra Petrova

    Каква е вдъхновителната идея зад колекцията на облекла „Путин отбор у дома“ и как искате да пренесете руската мода и стил в Европа? Колко време отне на дизайнера да създаде тази колекция и какъв вид материали използвате за производството й? Надявам се, че можете да споделите повече детайли за това интересно предизвикателство!

    Отговор
Добавяне на коментари