...

Вредни продукти, които всъщност са полезни (ще бъдете изненадани)

Оказва се, че сме напразни в някои продукти. Така че се доверявайте на псевдо-галанц от интернет! Кофеинът, майонеза и други продукти не са толкова лоши.

Вредни продукти, които всъщност са полезни (ще бъдете изненадани)

Ние не ви се обаждаме да се наведете на продуктите, изброени в списъка, но можете смело да ги ядете без страх за здраве.

Съдържание на статията

Майонеза

Диетолозите твърдят, че този продукт в диетата трябва да бъде възможно най-малко. С майонеза на магазина, забележка, разбира се, не си струва, но домашно не е просто вкусна, а също и полезна.

В домашно майонеза, D, E, A, PP, C и витамин В комплекс се съдържат, които допринасят за подобряване на имунитета и нормализиране на метаболизма. Най-често при готвене майонеза, яйца и зехтин.

Кафе

Свикна да пие чаша кафе сутрин? Не се отречете с това удоволствие! Много категорично срещу тази напитка, но това, което е лошо за едно – не означава това лошо и за друго.

Кофеинът причинява бодрост и увеличава устойчивостта на стреса. Според последните проучвания, хората, които пият 2 чаши кафе на ден, по-малко податливи на рак на черния дроб и панкреас. Освен това рискът от астма намалява.

Сладолед

Врагът на всички разредители не е толкова ужасен! Ако не искате да пиете антидепресанти, можете лесно да ги замените с сладолед. Според проучването, деликатесът, изработен от сметана или естествено мляко успокоява нервите.

Така че сладоледът наистина е бил полезен, важно е да се обърне внимание на състава. Тя трябва да бъде пълномаслено мляко, отсъстващи изкуствени добавки и консерванти. Най-добре е да приготвите сладолед у дома, за най-простия там ще има само 2 съставки: сметана и кондензирано мляко.

Вредни продукти, които всъщност са полезни (ще бъдете изненадани)

Паста

Всеки обича паста, тъй като този продукт е универсален, можете да приготвите някакъв сос за това. Здравословните привърженици на храна не ни съветват да ядем в една паста, но тъй като те грешат в техните аргументи!

Пастата не са толкова вредни, както казваме, най-важното е да се избере от твърди сортове пшеница. Тъй като пастата съдържа сложни въглехидрати, те ще запазят чувството за ситост за дълго време. Пастата са добри за факта, че богат на триптофан, подобряване на съня и в общо състояние.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Bozhidar Ivanov

    Бихте ли могли да споделите някои примери за такива продукти? Бих бил интересуван да науча повече за обратното въздействие на определени вещества и как те на практика могат да се окажат полезни за нашето здраве и добробитие. Благодаря ви!

    Отговор
Добавяне на коментари