...

Време е да извършите общо почистване! Неща в къщата смучене енергия

Всяко нещо има собствена енергия – за съжаление, тя не винаги е благоприятна. Ние съхраняваме някои обекти у дома, без да знаем, че те буквално изсмуват от нас.

Време е да извършите общо почистване! Неща в къщата смучене енергия

Нека да разберем кои предмети трябва да бъдат отказани да спрете загубата на сила.

Прибори за хранене с пилета

Независимо дали имате това, което държите ястия с пукнатини или чипове? Например, защото тя е пътят. Както се оказа, такива ястия привличат различни видове нещастие и причинява заболяване. Дори не мисля! Проверете инвентара на кухнята и без съжаление се отървете от счупени ястия.

Сувенири

Говорим за сувенири от мъртвите същества. Има нашите колекционери на такива, но ако нямате нужда в тяхното съхранение – инспектирайте дома си за такива неща и ги изхвърлете. Ако съхранявате останките от животни в къщата – е малко вероятно да сте щастливи. Не се изненадвайте, ако често имате лошо настроение.

Пейзажи с водни пътища

Време е да извършите общо почистване! Неща в къщата смучене енергия

Такива ландшафти като езеро или езеро със сигурност могат да изглеждат много красиви, но символизират стагнацията. Това противоречи на принципите на живота: „Животът е движение“. Ако ви харесват пейзажи с вода – дайте предпочитанията си на реката, рекичка или водопад, които винаги се движат.

Сухи растения

Ако сте красив ценител, просто не можете да си позволите да съхранявате къщи сушени цветя! Ако решите да запазите розовата пратец, дарена от любимия човек, все още не е нищо, а от букети от сухи цветя и избледнели растения трябва да се отърват. Смята се, че сушилките привличат болести.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Hristina Georgieva

    Здравейте, моля ви, можете ли да ми кажете какви са препоръките ви за общото почистване на дома? Какви са най-ефективните начини да се намали смученето на енергиятa? Благодаря предварително за помощта!

    Отговор
    1. Vasil

      Здравейте! За общото почистване на дома е добре да се придържате към редовен график за почистване на различните помещения, да използвате подходящи почистващи препарати за различните повърхности и да ползвате подходящи почистващи принадлежности. За намаляване на смученето на енергия може да използвате енергоспестяващи крушки, да изключвате уредите от контакта, когато не ги използвате, да регулирате температурата на климатика по-рационално и да използвате енергийно ефективни уреди за дома. Благодаря ви!

      Отговор
Добавяне на коментари