...

Идват на изложбата на Cats & # 171 + и помогнете за задаване на запис!

Идват на изложбата на котките на Catsburg 2020 и помагат за инсталиране на запис! Посетете една от най-големите изложбени събития в Европа, която ще събере под покрива си над 1000 елитни котки. Животните ще донесат от водещи руски и чуждестранни разсадници.

Котките ще се състезават за престижно заглавие, съдиите ще изберат почетен гражданин на града „Катбург“. Победителят очаква луксозна награда под формата на златен ключ от приказен град, декориран с диаманти.

Събитието ще се проведе в Москва от 7 март до 8 март 2020 г. от 10:00 до 18:00 часа в изложбената зала „Крокус Експо“ (m. Myakinino), павилион 3 зала 15.

Идват на изложбата на Cats & # 171 + и помогнете за задаване на запис!

На главния етап ще бъдат изложбите на различни породи котки. Представянето на изложбата ще може да получи полезни препоръки, свързани със съдържанието на животните, животновъдите ще се радват да споделят съществуващия опит. Зрителите очакват:

  1. Професионални консултации.
  2. Награди и подаръци.
  3. Очарователна програма за шоу.
  4. Справедливи стоки за котки.

Идват на изложбата на Cats & # 171 + и помогнете за задаване на запис!Идват на изложбата на Cats & # 171 + и помогнете за задаване на запис!

Желанието ще може да вземе коте от приюта. С всички представители на котешкото семейство, в търсенето на собственици, ще бъде възможно да се комуникира.

На изложението ще присъстват представители на записите на Русия. Те ще се справят с преброяването на животни и посетители „Катбург-2020“. Очаква се събитието да събира рекорден брой животни.

Идват на изложбата на Cats & # 171 + и помогнете за задаване на запис!

За първи път в историята на град „Кацбург“ ще бъде награден Награда „Котка година“. Нейният собственик ще бъде котка, наречена Виктор, която стана известна след пътуване със самолет по маршрута полет Москва – Владивосток. С него можете да правите незабравими снимки.

Организаторите ще покажат шоу програма, която ще бъде интересна както за възрастните, така и за децата. Развлечения на младите гости ще вземат забавни аниматори.

Идват на изложбата на Cats & # 171 + и помогнете за задаване на запис!

Това събитие си заслужава да посетите всички, които са мечтали да посетите най-голямата котка изложба. Това е отлична възможност да изследвате елитните породи наситен и опашка, интересно е да прекарате уикенда, да получите такса за положителни емоции, да гледате как съдебната съвет поема най-доброто. Невероятният град на котките ще се отвори много скоро.

Гарантира се море от ярки впечатления, защото юбилейът „Кацбург“ той празнува 10-годишнината си. Такова велико събитие не може да бъде пропуснато, защото неговите спонсори и участници са подготвили много изненади за гостите. Изложбата ще представи най-екзотичните породи котки. Комуникацията с тях ще бъде от полза за всички, които обичат тези животни.

Прекарайте незабравим уикенд в обществото котки – отидете на изложението с цялото семейство!

Идват на изложбата на Cats & # 171 + и помогнете за задаване на запис!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Georgieva

    Интересува ме как можем да помогнем с записването за изложбата на Cats & # 171 +? Каква информация е необходима за да се регистрираме? Има ли ограничения за посетители или събитието е отворено за всички? Благодаря предварително за информацията!

    Отговор
Добавяне на коментари