...

Джуд ниска стана баща му за шести път

Чуждестранните медии съобщават, че звездата на филмите „делете“, Шерлок Холмс, „млад татко“ и домашни любимци милиони жени, които са ниски в шестия път, станаха баща. За него и съпругата му – психолог Филип Коен, стана истинска радост. Причината за публикуването на новините за чуждестранните медии служи като изчезналия корем на Филип. Обратно през юни папараците я хванаха с корема и няма намек за интересна позиция на свеж.

Джуд ниска стана баща му за шести път

За някой шести, и за някой първи

Британският актьор Just Low – тази Casanova, с която няма романи. Актьорът вече има деца и не може да се нарече безотговорно. Той се вижда с трите деца от първия брак със Сади Фрост почти всеки ден, активно участва в тяхното възпитание. Самият актьор счита себе си за прекалено загрижен татко, можете да си представите каква грижа чакате новородено!

– Мога да се наричам анормален баща. Винаги съм нервен и загрижен, за разлика от родителите ми. Те ми се доверяват и това е най-важното нещо. И не мога да бъда спокоен – страхувам се от децата си да влязат какво. Дори се тревожа заради техните интереси – децата са страстни към съвременните технологии, въпреки че е нормално за нашето време. „.

Що се отнася до Филип Коен, тя за пръв път става мама. Любителите се оженили през 2019 г. – преди това, в продължение на четири години, Филип и Джуд се срещнаха, а през това време те осъзнаха, че биха искали да отидат на ново ниво – вратовръзка с брака. Все още е неизвестен кой е роден – момче или момиче, звезда двойка не рекламира щастливото си събитие.

Семеен човек Jud Lowe

Раждането на децата промени живота на британския актьор. Той и главата му отидоха при домашно приготвени проблеми и родителство на децата. В допълнение, когато Джуд ниска е омъжена за Сади Фрост, те все още вдигнаха сина си от първия брак. Актьорът придоби нов опит и ценности – семейството за него стана най-важното в живота си.

Въпреки любовта, двойката се разпадна, защото характерът на Сади поради бременност се променя на неразпознаваем: тя стана раздразнителна и дори огорба и ниска вече не можеше да види жената в нея, която някога е влюбила в любовта. Но тъжно роди син и това беше шанс да спаси семейството. Въпреки това, тя не помогна.

Веднъж настъпил инцидент. Ирис – Старша дъщеря Сади и Jude Law, отровен таблет от екстаз поради липсата на майка и стана точка в отношенията. Актьорът, представен за развод и остави Сади 18 милиона. Долари и къща в Лондон.

Джуд ниска стана баща му за шести път

Може ли Джуд Лоу да остане на една жена – времето ще покаже. Той все още е известен с едно нещо – детето е родено дете и може да се предположи, че законът на семейния човек е посветен да се грижи за съпруга си и новородено.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Интересно! Но колко деца всъщност има бащата на Джуд?

    Отговор
Добавяне на коментари