...

От 80-те години: Ketie Topuria промени прическата и стана неразпознаваема

34-годишният художник Keti Topuria реши да експериментира малко по пътя, но феновете се научиха веднага.

В Instagram тя постави ролка, демонстрирайки нова прическа – Afrodarks в стила на 80-те години. Тя беше свикнала да види с гладка права коса, така че ново изображение е изненадано.

От 80-те години: Ketie Topuria промени прическата и стана неразпознаваема

„Бомба!“- положително оценени фенове

Преображението на Keti Topuria харесва мнозина, които могат да бъдат оценени по коментари: „Космос!»“ Бомбардинг!- „Ти наистина отиваш“, „не си като никого …“

Сред скелетата бяха намерени художниците и тези, които не харесват Топория в нов образ. Някои коментатори казаха, че тя е съсипала външния си вид.

Това е само прическа, може би Кети Топория скоро ще се върне в старата коса, но засега феновете ще трябва да я вземат новия образ.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stoyan Ivanov

    Интересувам се какво промени Ketie Topuria във външния си вид и дали тази промяна според вас я направи неразпознаваема? Мога ли да разбера повече за новата й прическа и как възприемате тази промяна? Бих искал/а да чуя вашето мнение!

    Отговор
Добавяне на коментари