...

Стилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическата

Женските списания и модерните уеб портали са пълни с изделия за прекрасните трансформации на обикновените жени в фаталните красавици под чувствителното ръководство на цялата армия от фризьори, стилисти и мекип артисти. В курса, като правило, има цялостен арсенал на напускане и декоративна козметика, означава за боядисване и оформяне на коса, дрехи и декорации – да не говорим за задължителни филтри и фотошоп, след което „щастлив“ няма да знае дори родната си майка.

Интересно е да гледате такива трансформации, но не всяка жена ще може да удължи очарованието – много неща се променят, и време и означава да поддържаме нов образ в ежедневието, уви, не всички. За щастие, всичко може да бъде много по-лесно: колко талантливи майстори се оказаха, създадоха поразителната метаморфоза на тази селекция, понякога достатъчно само нова прическа за драстично.

Стилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическатаСтилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическатаСтилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическатаСтилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическатаСтилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическатаСтилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическата

Нова прическа, нов живот

Жените са склонни да докоснат косата – само редки екземпляри с радост, опитвайки се на всички нови тенденции и не се страхуват да пребоядисват във всички цветове на дъгата и да заменят дълги къдрици на рязката, а след това върху стриктна Боб, а след това и на пакостлива пикси.

Дамите се страхуват, и не е напразно неуспешната прическа ще развали изображението им, но дясното и обратното – компетентно избрано и умело, прическата може да подмлади, да изтънява характеристиките на лицето, да добави акцент на скучно Изображение, а понякога и толкова изправящо момиче, че сами с трудности разпознава себе си в отражението в огледалото.

Надяваме се, че тези снимки ще помогнат на съмнителите да вземат решение за смела стъпка и да отидат в фризьора за консултация. Не са напразни, защото казват, че една нова прическа може радикално да променя живота си!

Стилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическатаСтилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическата

Стилистите показват как да се трансформират напълно, просто смяна на прическата

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Plamen Stoyanov

    Интересен е този текст за смяна на прическата. Аз си мисля, че прическата може да промени изцяло външния вид на човек. Кои са някои предложенията на стилистите за трансформация с нова прическа? Има ли специални прически, които биха ми препоръчали, за да се чувствам свеж и различен? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари