...

Звезда красота с грозна усмивка

Изглежда, че едно момиче може да се счита за красиво и в същото време да бъде собственик на грозна усмивка? Случва се!

Звезда красота с грозна усмивка

Много celabriti знаят сняг в снежнобяли и гладки зъби и са готови да прекарат куп пари, за да постигнат холивудска усмивка. Но не цялата природа даде красива разрушена. Нека да разберем кой е по-малко щастлив.

Кирстен Дънст

Звезда красота с грозна усмивка

На 12-годишна възраст Кирстен Дънст участва в легендарния трилър „Интервю с вампир“. За разлика от колегите, тя не трябваше да нося вампир задни зъби – тя имаше своя собствена. И до днес тази усмивка е актриса на визитка, нейната стафиди. Мнозина й предложиха да посетят зъболекаря, но актрисата отказа.

Кейт Мос

Звезда красота с грозна усмивка

За разлика от други Колбъри, Кейт Мос е сигурен – усмивката не е всичко. Несъвършени зъби и грозно разрушени не й позволиха да вземе върха на модерния пиедестал. Възможно е Кейт Мос да е просто късметлия? Тя беше в точното време и на правилното място – сред онези, които забелязаха нейния акцент.

Кийра Найтли

Звезда красота с грозна усмивка

Г-жа Найтли никога не е искал да увеличи бюста и да прави зъби. Да бъдеш британски, Keira Nightley не е фен на неестествена холивудска усмивка (между другото, зъбите на британците се считат за най-лошото). Въпреки това актрисата не е срамежлива широко усмивка на публични събития. Въпреки това, неидеалните зъби не смущават феновете или директориите си.

Виктория Бекъм

Звезда красота с грозна усмивка

Тъй като британската актриса и модния дизайнер – собственикът на грозния додж, рядко се усмихва, заради това, което изглежда, че винаги е твърде сериозно. Въпреки усмивката далеч от идеала Виктория Бекъм успя да се изкачи до върха на славата през 90-те години и все още остава една от най-търсените звезди.

Линдзи Лоън

Звезда красота с грозна усмивка

Веднъж Линдзи Лоън имаше лоши зъби, дължащи се на употребата на наркотици и пушенето – усмивката й не беше сняг, но жълто. Специалистите са работили на усмивка. Сега тя може да се усмихва в цялата уста, това е само нейният разрушен, все още е далеч от перфектното, въпреки че в генерал линдзи красиво момиче.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Как може една звезда да бъде красива, но да има грозна усмивка? Възможно ли е това да се промени или е някаква част от нейната индивидуалност?

    Отговор
Добавяне на коментари