...

Усмивка за един милион: колко пари платиха известни красавици за зъбите си

Според доктора-зъболекар Марина Колесниченко, идеални зъби само в 1% от хората в света. Всички останали трябва да прибягнат до помощта на зъболекаря. Благодарение на съвременните материали, можете да постигнете перфектни зъби, разбира се, за кръгла сума.

Който не мечтаеше за холивудска усмивка? Много жени, ако имат такава възможност, първото нещо щеше да тича на добър зъболекар, който би направил зъбите си блестящи и сняг.

Усмивка за един милион: колко пари платиха известни красавици за зъбите си

Знаменитости от този списък и са резултатът, както казват, има!

Жените, които са прекарали първите си зъби

Майли Сайръс

Усмивка за един милион: колко пари платиха известни красавици за зъбите си

Променен на неразпознаваем, Майли не е заобиколен и зъби. В допълнение към избелването, певицата постави тънки плочи – холивудски фасети, което я накара да се усмихва толкова ослепително.

Средната цена на избелването на зъбите в САЩ: 650 долара, фасети: (за 1 бр.) от 800 до 2000 долара.

Евгения Феофилактова

Вероятно всеки, който наблюдаваше „къща2“, когато един от участниците беше Йевгени Феофилакттова, не забравяйте, че момичето с появата на първите пари започна да подобрява външния си вид – разбира се, тя я обърна към зъбите. Зъбите на Евгения, ако сравните стари и свежи снимки, стомана не само по-бяла, но също така променя формата.

Подложка за зъби в Москва Клиника: от 48 хиляди. рубли за един. Необходимо е около 10 плочи, като цяло, отнема около един милион.

Блейк оживен

Усмивка за един милион: колко пари платиха известни красавици за зъбите си

Усмивката на сензационния „клюки“ ясно претърпя редица промени – Лук сега не се страхува да се усмихва широк, демонстрирайки всички направени зъби. Въпреки това актрисата не обича да казва, че нейните великолепни зъби са работата на добрите зъболекари, но Rhoplasty декларира смело.

Ламиниране на зъби в САЩ: от 800 до 2000 долара на единица.

Мария Погребня

Усмивка за един милион: колко пари платиха известни красавици за зъбите си

Съпругата на руския футболист не е срамежлива, за да признае, че много време плаща външния си вид. Ако сравните снимки на стари и нови момичета, тогава можете да си представите колко е прекарала да изглежда толкова страхотно. Ако погледнете усмивката й, тя веднага стана ясно, че вмъкна фасети.

Тъй като Мария живее в Лондон, тук тя я направи зъби. Едно воене тук се оценява на 500 фута стерлинги – и това е в най-простата клиника.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Anton

    Дами, съжалявам, но моят въпрос е доста интимен, но все пак… колко пари похарчиха известните красавици за своите усмивки? Чух, че има различни методи и ценови класове, но бих искал да разбера повече. Моля, ако някой има информация или личен опит, да сподели с мен. Благодаря ви!

    Отговор
  2. Nadezhda Marinova

    Колко пари действително заплащат известните красавици за перфектната усмивка си? Чувствам любопитство да разбера какви суми се задействат за такива процедури и дали стойността на усмивката наистина може да се изрази в пари. Моля, ако имате информация или примери, споделете ги.

    Отговор
Добавяне на коментари