& # 171 + Няма изпълнения Няма пари & # 187 +: Taisiya Poveliy каза колко много харчат пари на месец

Taisiya Poveliy – съветски-украински певец пеене на два езика. Проследяването му в световното шоу бизнес тя изпъква с помощта на родителите. В семейството беше обичайно да се говори пред друг с танци и песни. На 18 години Poveliy започна да изпълнява в местни състезания, които го подготвиха за голям поп.

Певицата реши да каже колко пари прекарват един месец и също така признава, че заради пандемията трябваше значително да натисне разходите си (обаче, както всички останали).

& # 171 + Няма изпълнения Няма пари & # 187 +: Taisiya Poveliy каза колко много харчат пари на месец

„Всяка година ще донасям картофи“, каза певицата

Няма изпълнения без пари, така че трябва да спасите. Подобно на много художници, Taisiya загуби най-важното нещо – възможността за печелене на концерти. В същото време тя отбеляза, че сериозните финансови затруднения не се чувстват, защото той знае как да похарчи с ума.

– Винаги имам предубедена въздушна възглавница, сега прибягвам до нея. Разбира се, трябва да платите за комунални услуги. Например за газ. И парите отиват на различни малки неща. Ние се опитваме да се поберем след около месец от 50 000 рубли – каза Петовай.

Както отбеляза певецът, тя не е родена в златната люлка и е израснала в селото, така че тя не е свикнала с трудностите. Също така Taisii помага на техните роднини – всяка година те я носят от селото лук, картофи, цвекло, моркови и дори захар. Благодарение на тези резерви певецът може да спаси.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gergana Georgieva

    Моля, можете ли да ни кажете колко точно пари харчите на месец и какво е причината да няма изпълнения? Хората се интересуват от това и биха искали да разберат повече детайли. Благодаря предварително за отговора ви!

    Отговор
Добавяне на коментари