...

Дизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюанси

Кожени неща не излизат от мода. Но във всеки сезон има специални изисквания. Например, есенните експерти съветват да дам предпочитанията не само кожени якета и панталони, поли и якета, и Кожени неща в цвят десерт Gamme. Те изглеждат скромно и стилно, дават на собствениците си визуална сила и решителност, като подчертават женствеността.

Тенденцията на кожата „десерт“ дойде в този сезон от миналите модели на мода в Париж. Представени са всички колекции от кожени неща в нюансите на карамел, кремаво-бр, във всички нюанси на шоколад и кафе. Като цяло не е изненадващо, защото Франция е родното място на най-изисканите десерти, те ги обичат там, оценяват и пеят.

Изненадващо други – скоростта, с която модната тенденция се е преместила от подиумите на седмицата на модата в случайни изображения на модата. Обикновено тя оставя няколко месеца, а след това всичко е решило след няколко дни.

Дизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюансиДизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюансиДизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюанси

Кожени сладкиши оцветяващи неща, насочени към събирането Lacoste – Голяма селекция от плисирани кожени поли и Makintoshov Fashion House предложи за тази есен. Стилистите са единодушни – карамел, кафе и шоколад кожни нюанси този сезон е подходящ в смарт-ежедневни, което е идеално за безплатни творчески природа и за бизнес жена.

Дизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюансиДизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюанси

Нюанси на десерти в екзекуцията на кожа в Kurta и жилетки представиха дизайнери Сидрик Харлиър.

В същото време те подчертаха, че кожата не трябва непременно да бъде естествена, можете да дадете предпочитания и изкуствени, но със сигурност – десерт.

Дизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюансиДизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюанси

Режимите вече подкрепят както марката Хермес, който освобождава дори отделни неща в карамел и кафене от кафе, и цели комплекти, които гледат едновременно и сладък и смел.

Дизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюансиДизайнери: идват в есента Изберете кожени неща за десертни нюанси

Ако марковите неща не са включени в плановете, стилистите съветват да погледнете кожени екосегменти. Важно е само да помните популярните нюанси през този сезон – Вкусни, десерти.

Предполага се, че същите нюанси на кожата ще запазят тяхната значимост и предстоящата пролет и следователно инвестициите в нова модна тенденция изглеждат доста разумни и практични.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stoyan Petrov

    Кожените неща за десертни нюанси звучат изключително интересно! Моля, може ли да ми кажете къде мога да открия такива продукти и какъв вид дизайнери се очаква да идват през есента? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари