...

Без шорти: известни красавици без грим

Всяка жена има дни, когато не искам да прекарам много време пред огледалото, припокривайки грима и правенето на безупречна прическа. Звездната красота също, понякога се уморява от „бляскава услуга“! Ние предлагаме да разгледаме снимката на Холивуд Дива без пръчки, за да сме сигурни, че те са „същите като ние“ – и че красотата не зависи от количеството очна линия и тонална сметана.

Паулина Поричка

Бившият супермодел не се колебае да публикува ексцентрична сутрешна селфи без грим в своята страница на Instagram. Паулина с чувство за хумор присъща в него коментари на снимките и признава, че ако 22 години със сигурност никой няма да даде, тогава в неговата 55 изглежда много зле без никакви пластмасови операции.

Без шорти: известни красавици без грим

Салма Хайек

Sprty Mexican е уверен в красотата си – често може да се види без грим в ежедневието, извън заснемащите места и бляскавите партии. 54-годишната актриса обича да споделя с феновете си плажа снимки, на които изглежда доста без козметика. Салма, аз не се нуждая от нея!

Без шорти: известни красавици без грим

Джесика Симпсън

Тъй като Джесика се превърна в майка, тя е много по-склонна да публикува селфи „за naturel“. Времето мина, когато поп звездата се появи публично само на пълен парад, в откровени дрехи и за замайващи пети! На текущите снимки на певицата в прегръдка с нейния съпруг и деца, изглежда много по-щастлив – и всичко е зашеметяващо.

Без шорти: известни красавици без грим

Джулия Робъртс

Вечната „красота“ няма най-ниски комплекси. Посяването от червена пешеходна пътека, тя отхвърля косата си, променя дизайнерските екипи в спортното облекло и без нюансът на козметиката по лицето върви в неговите дела. Папараците често улавят актрисата в една и съща неразпознаваема форма, но Джулия все още е. Мнозина нямаше да навредят, за да вземат пример от нея!

Без шорти: известни красавици без грим

Лейди Гага

Без „боен цвят“, певицата на плячката просто да не знае! Но без лъжливи мигли, ярки грим и невероятни перуки, без които не се появи на публично място в продължение на много години, момичето изглежда много по-млада и красива. През годините лейди Гага все повече се отличава от онези, които я прославят твърде, причинявайки образи.

Без шорти: известни красавици без грим

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Ekaterina Koleva

    Защо някои известни красавици могат да се похвалят с идеалната им визия, дори и без грим? Каква е техниката или тайната, която използват за да изглеждат естествено красиви всеки ден? Споделят ли те своите секрети, за да можем и ние да се възхищаваме на тяхна естетика?

    Отговор
    1. Iliyan

      Някои известни красавици могат да се похвалят с идеалната си визия дори и без грим, защото следват определени техники и режими на грижа за кожата си. Те обикновено спазват здравословен начин на хранене, пият достатъчно вода, редовно тренират и използват качествени продукти за кожата. Важно е и да отделят време за почивка и разтоварване на стреса. Някои от тях споделят своите секрети в социалните мрежи или в интервюта, за да вдъхновят другите да грижат за себе си и да се стремят към естетиката им.

      Отговор
Добавяне на коментари