...

Кожа със сняг: Тилда Суинтън се появи на покритие без грим без грим

60-годишната британска актриса е трудна за призоваване на красотата за общи стандарти, но не й пречи на очарователните многобройни производители, които предоставят основните й роли във филмите. Синтън има интересен външен вид и фотографи, за да работи с нея.

Този път Талдел Суинтън бе поканен да играе за корицата на списание Грасяя. Стилистите добре работеха по пътя си: взеха палтото си в ориенталски стил, направен стайлинг и леко сложете тона, така че кожата на лицето изглеждаше блестяща.

Кожа със сняг: Тилда Суинтън се появи на покритие без грим без грим

Напълно без грим?

Може би гримьорските артисти и използван тон за лицето, но е трудно да се спори с факта, че кожата на тилда Suinton и без тя изглежда сняг. Актрисата компетентно взе фона – тъмно зелено перфектно направено кожата й бяла.

Дори и в началото на 2001 г. Суинтън се признава като човек-човек – това означава, че тя не подкрепя класическите дивизии на познатите категории пола и сексуалността.

– Винаги съм се чувствал малко. Винаги съм търсил някакъв вид цирк Куров и го намерих. За мен е съвсем очевидно, че в моя случай е свързан с чувственост, „актрисата сподели в интервю с Vogue Magazine.

През 1992 г. Тилд Суинтън участва във филма „Орландо“, където хората играят различни етажи. Първоначално тя беше млад мъж, а после в сюжета събудих едно момиче. Говорейки за пола, актрисата затруднява отговора, както е била.

Suinton не е само актриса, която играе в такива парични филми като „само любовници ще оцелеят“, „Витгенщайн“, „нещо не е наред с Кевин“, също така тя често посещава събитие на Арт Хаус. Например, преди 7 години актрисата се превърна в обект в Музея в Ню Йорк. После заспа в прозрачна Куба пред посетителите на музея.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Ivan Kolev

    Бихте ли ми казали дали Тилда Суинтън, която се появи на покритието без грим, изглежда по-красива и естествена от всякога? Впечатлен съм от нейната храброст и желание да приеме себе си истинска, без да се скрива зад грим. Какво е вашето мнение за нея?

    Отговор
    1. Simeon

      В моят изглед Тилда Суинтън изглежда прекрасно както с така и без грим. Нейната смелост да се покаже без филтри и грим само подчертава нейната естетика и характер. Винаги съм възхищавал на хора, които са достатъчно уверени в себе си, че да приемат своята природна визия без скриване зад маски. Това говори не само за вътрешна красота, но и за силата и увереността в себе си. Тилда е вдъхновение за всички нас да се приемаме и обичаме сами себе си, каквито и да сме.

      Отговор
    2. Rosen

      Тилда Суинтън е великолепна актриса и личност, която излъчва увереност и автентичност. Нейната решителност да се покаже без грим е вълнуваща и вдъхновяваща за много хора. Тя доказва, че истинската красота идва отвътре и е свързана с увереност и принятие на себе си. Браво на Тилда за нейната отвага и за примера, който поставя за здраво самочувствие и вяра в себе си.

      Отговор
Добавяне на коментари