НОВО НОНОВО: Фонови отново върнаха дрехи и # 181 + гама

Стилистите призоваха жените да бъдат внимателни – сега във всеки ход можете да изчакате ярка фигура в кисела костюм „око“. Неон се върна към модата – популярна цветна гама от 90-те години. И отново по улиците можете да се срещнете с неонови мъже – само чантата е светеща, докато други са блестящи, защото те са плътно стегнати в киселинен гащеризон или спортен костюм.

Стилистите твърдят, че Неон се върна към актуализирания, а сега може безопасно да се счита за универсален стил – той е подходящ навсякъде и винаги, на почивка и на работа, и също така подхожда на хора от всяка възраст.

НОВО НОНОВО: Фонови отново върнаха дрехи и # 181 + гамаНОВО НОНОВО: Фонови отново върнаха дрехи и # 181 + гама

Неон, специалистите са сигурни, върнати като Антагонист, който вече е крайно „гол“. И сега основната разлика от модата за киселината, която се случва преди две десетилетия, е, че не само юношите започнаха да носят такива неща, но и доста възрастни и сериозни жени и мъже.

Един от първите „neo-neo“ отиде марка от St. Petersburg U Story. Той представи актуална колекция от дрехи в неонови решения за предстоящата есен. Той има интересни върхове с триизмерни отпечатъци, панталони с лампи, които могат да носят и модерни момичета и стилни мъже.

НОВО НОНОВО: Фонови отново върнаха дрехи и # 181 + гамаНОВО НОНОВО: Фонови отново върнаха дрехи и # 181 + гама

След това представи колекция от гащеризони Валбер. Ако гащерите не харесват, марката дава възможност да избере комфортен и топъл спортен неонов костюм в текущия сезон, в крайния случай за специални консервативни – двустранни якета. Можете просто да носите сребърно яке.

И когато искаше да се открои от тълпата, ще бъде достатъчно просто го обърнете отвътре – и неонови костюми, готови за битка.

Стилистите отбелязаха, че руснаците престават да се страхуват от неонови нюанси, те са по-подготвени за експерименти с изображения преди две десетилетия, по време на „Първото идване на Неон“.

Дори светът на вечерната мода започна да сияе неоновото сияние. Например, Prada въведе колекция от зелени рокли каустик за тържествени случаи. И това лято и руски дизайнери на марка една любов създаде колекция от неонови вечерни рокли.

Прочетете повече  Сбогом, легенда: Isabelle Toledo умря - дизайнер, който създаде изображението Мишел Обама

НОВО НОНОВО: Фонови отново върнаха дрехи и # 181 + гамаНОВО НОНОВО: Фонови отново върнаха дрехи и # 181 + гама

Творческите работници на марка Maryand, свързани с неоновата мода.

Дори ако не сте готови да годни в киселина, можете да опитате и се страхувате, Подлежащ на такава чанта, Тя ще се побере перфектно във всеки класически образ. В допълнение, този сезон, дамите са представени огромен избор на бижута, бижута, фигури в неонови решения.

НОВО НОНОВО: Фонови отново върнаха дрехи и # 181 + гамаНОВО НОНОВО: Фонови отново върнаха дрехи и # 181 + гама

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Georgieva

    На каква цена се продават дрехите, които фонови отново връщат? Има ли някакви специални оферти за клиентите? Как мога да се свържа с тях, за да разбера повече информация? #въпрос

    Отговор
Добавяне на коментари