...

Евелина Хромченко каза какво трябва да бъде и # 181 + комплект дрехи за всички случаи

Известен моден писател и журналист Евелина Хромченко казал какво трябва да бъде „универсалният“ набор от дрехи. Според нея, той трябва да бъде в гардероба на всяка дама и може да се прилага от нея в едно голямо разнообразие от жизнени ситуации.

„Универсален“ комплект е Проста комбинация от черно и бяло, В същото време светлината трябва да бъде отгоре и тъмно – дъното. Това решение винаги е успешно и ако дамата не знае какво да носи, за да изглежда „на мястото“, си заслужава да избере тази комбинация, избрана Евелина.

Евелина Хромченко каза какво трябва да бъде и # 181 + комплект дрехи за всички случаиЕвелина Хромченко каза какво трябва да бъде и # 181 + комплект дрехи за всички случаи

Но разпределението на цветовете не е всичко. Важни, според Хромченко, така че комплектът „седна“ е добър, изглежда органично, така че нещата не са малки или големи.

Създайте такъв комплект Всяка жена може с минимални времеви и парични разходи. Тя може да бъде оформена от това, което вече е в гардероба. Със сигурност има черна пола или панталони и ярка блуза или риза.

Ако не, стилистите напомнят сега в тенденцията Бели ризи като класически изрязани и безразмерни широки опции, И няма строги ограничения на поли или панталони – купуват това, което ви харесва повече.

„Universal“ Kit „Chromchenko“ е подходящ за работа, за обучение, бизнес среща, вечеря в кръг от приятели и дори за романтична дата. Той няма възрастова граница – и на младите момичета, а върху зрели ленти, такава комбинация винаги изглежда елегантна и подходяща.

Евелина Хромченко каза какво трябва да бъде и # 181 + комплект дрехи за всички случаиЕвелина Хромченко каза какво трябва да бъде и # 181 + комплект дрехи за всички случаиЕвелина Хромченко каза какво трябва да бъде и # 181 + комплект дрехи за всички случаи

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Vanya Dimitrova

    Моля, г-жо Хромченко, когато споменавате комплект дрехи за всички случаи, имате ли предвид какво точно трябва да включва? Имате ли предвид дрехи за всекидневна употреба, официални събития или специални случаи? Бихте ли могли да уточните за какво точно си говорила?

    Отговор
    1. Asen

      Да, когато споменавам комплект дрехи за всички случаи, имам предвид дрехи за всекидневна употреба, официални събития и специални случаи. Това включва ежедневни дрехи като дънки и тениски, както и формални облекла като рокли и костюми за официални поводи. Важно е да имаме разнообразие в гардероба си, за да сме готови за всякакви ситуации и събития.

      Отговор
Добавяне на коментари