...

# 171 + всички треперещи & # 187 +: Алис Монт каза колко е напуснал съпруга си-тиран

Художникът посети прехвърлянето на „съдбата на човека“, където той откровено каза за неуспешен брак. Алис Монт нарича съпруга си със зъл гений – така се случва, той е бил музикант и композитор на високо равнище, но жена му е жесток човек.

Певицата за дълго време вярваше, че съпругът й е специално показващ любов, но по-късно разбрах, че това е склад на характера. За първи път Сергей Муравравов я вдигна заради ревността си.

# 171 + всички треперещи & # 187 +: Алис Монт каза колко е напуснал съпруга си-тиран

Взе син, който стана последната слама

Алис Монт многократно е искал да спре токсичната връзка, а последната капка е ситуацията, когато мравките не знаят къде да вземат сина си. Веднъж тя просто събра неща и избяга с болен син, без да има рубла в джоба си и с шофьор на таксита плати сватбен пръстен с таксиметров шофьор.

– Той не мислеше, че мога да избягам с болен син. Разбира се, всички треперещи … „- каза художникът, а не до края на появата.

Няколко дни Алис Мон и синът й живееха с приятели и след шофиране към родителите в Slyudyanka. Тъй като певицата се нуждаеше от пари, тя реши да говори в Толиати за новогодишните празници, където срещна съпруга си … според певицата, глас изчезна от страх.

След раздяла Сергей Муравяев не беше нетърпелив да общува със сина си, той починал на 2 февруари 2020 г., той е бил диагностициран с онкология.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radoslav Petrov

    Може ли да уточните дали „Алис Монт“ е изказал колко време е напуснал съпругата си или пък колко години са били заедно? Ще бъда благодарен за по-детайлна информация.

    Отговор
Добавяне на коментари