...

За всички случаи: грузинският дизайнер измисли жените обувки за партита

Френска модерна марка Подводници, Основана от дизайнера на грузинския произход Демнай Гвасаля, представени са специални женски обувки стриктно за партита и любители пият. Снимката, описваща модела, се появи в официалната сметка в Instagram на модната компания в навечерието.

Особеността на тази двойка черни кожени ботуши с горната част на глезена по-горе е присъствието на Открити за бутилки. Нейната елегантно вградена в обувката на петата.

За всички случаи: грузинският дизайнер измисли жените обувки за партита

Идеята беше срещана в удоволствие. Изчислено е да се възползват от не само модата и любител на шумните партии, но и демармени колеги.

Американският дизайнер Марк Джейкъбс с очевиден дял от професионалната завист, отбелязана, че Идеята за „истински гений“. И модни експерти от женското списание в Латвия отбелязаха, че биха завършили развитието на друг детайл – запалка. В дясното зареждане те предложиха да интегрират отвора, в ляво – запалка. Всички единодушно отбелязаха, че грузинският дизайнер направи нова дума в съвременна мода и „Направи пробив“.

За всички случаи: грузинският дизайнер измисли жените обувки за партитаЗа всички случаи: грузинският дизайнер измисли жените обувки за партита

Марка чифт обувки за партита, докато се продават само на уебсайта на компанията. Неговата стойност е в рамките на $ 1395, която се превежда в руска валута, е около 90 хиляди рубли. През следващите седмици ботушите с отварач ще отидат в магазини и бутици и ще бъдат достъпни за търговия на дребно.

За всички случаи: грузинският дизайнер измисли жените обувки за партита

Пролетна Демна Гвасалия, която е на непълно работно време и творчески директор на марката Balenciaga, Вече се отнася до темата на партиите. Той представи доста елегантни и стилни обеци под формата на капачки за бутилки. Ново, въпреки високата цена, бързо започна да се разбира с любителите на „дейности на открито в приятелската компания на съмишлениците“ по целия свят.

За всички случаи: грузинският дизайнер измисли жените обувки за партита

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Georgiev

    Има ли и други новаторски идеи от този дизайнер, които искаш да споделиш?

    Отговор
Добавяне на коментари