...

Модна обратна страна: в Париж показаха обратното лице

Във френската столица, отворена необичайна изложба, която За първи път показва това, което зрителите на модните предавания не се виждат – обратно.

Женските модни дизайнери рядко обръщат дължимото внимание и въпреки това е граничен район между духовно и приземен. Всичко, което над гърба принадлежи на света на духовното, и всичко това долу – на земята. Дамски гърба – едно от най-уязвимите места, не е чудно, че казват, че тайните неща се подготвят зад гърба му, те говорят за жената й.

Модна обратна страна: в Париж показаха обратното лице

Раменете, ръцете и вратовръзките в женската мода бяха отворени за дълго време, но задната част на дамите преди последното предпочитане да се запазят.

На изложбата събраха невероятни исторически артефакти – мантия на кралици, чиято дължина е повече от десет метра. Жените по-долу бяха отбелязани само три метра.

Модна обратна страна: в Париж показаха обратното лице

Орнитните рокли пред задната страна бяха отвинтени, те не бяха взети да украсят. Но някои тайни знаци могат да бъдат разположени на гърба му, например червен ромб на военните затворници.

Съвременните модни дизайнери и дизайнери на облекло също са предпочитани да използват гърба като бюлетин – има надписи на тениски, якета, икони на марката.

Специално внимание заслужава рокли под гърлото с дълги ръкави, в които имаше едно голо място – обратно. В такива светски дами решиха да се появят само през миналия век.

Модна обратна страна: в Париж показаха обратното лицеМодна обратна страна: в Париж показаха обратното лице

Идеята беше взета. Кристиан Диор създаде цяла колекция от женски цветове.

Дизайнерите създадоха рокли с много бутони на гърба, сякаш се опитват да затворят факта, че дългият век е бил скрит от човешките очи. Така в края на миналия век се появи легендарна рокля на 51 бутона Джон Галиано.

Желанието на дизайнерите е ясно – жената в такива заповеди е принудена да бъде безпомощна, да поиска човек да ги закрепи и да ги закрепи и тези моменти са моменти на близост и доверие.

Модна обратна страна: в Париж показаха обратното лицеМодна обратна страна: в Париж показаха обратното лице

Дамското гърба е представено на изложбата не само като символ на красота и статус, но и като място за превоз на стоки. Следователно PRADA BACKPARS са представени. Но на гърба също могат да растат крила и затова те събират цяла колекция от „крилати“ рокли.

Модните експерти са убедени, че в най-близко бъдеще традиционните възгледи за женските гръб ще се променят, а модните дизайнери ще помогнат да открият това досега в служенето на традициите, скрити.

Модна обратна страна: в Париж показаха обратното лице

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Veselina Angelova

    Какво означава „обратното лице“ в модата и какви са основните характеристики на това, което беше показано в Париж?

    Отговор
Добавяне на коментари