...

Женен отново: & # 171 + Мистерия & # 187 + Здравейте партита Svetlana Bundarchuk

Здравейте редактор на изданието! 51-годишната Светлана Бондархок, бившата съпруга на актьора и режисьора Фьоодор Бондарчук, отново се ожени! Преди сватбата, булката събра приятелки на бакалоретното парти.

Женен отново: & # 171 + Мистерия & # 187 + Здравейте партита Svetlana Bundarchuk

Това беше обявено от Надеждас Огъленцев, един от поканените и дългогодишната приятелка „убеждение за празника“, в неговата Instagram. Съдейки по публикуваното видео, булката и гостите на славата бяха играни в Moscow Status Bar advdv.

Светлана буквално блестеше от щастието. Ефектът подсилва коктейлна рокля с тънки ремъци, покрити с лъскави пайети и пенлива корона на главата. Този специален аксесоар се дава от друг близък приятел, актриса, директор и сценарист Фатима Ибрагимбова. Bright Image Добавен грим от Татяна Скрибина, известен гримьор и „горещ“ червен маникюр.

Женен отново: & # 171 + Мистерия & # 187 + Здравейте партита Svetlana BundarchukЖенен отново: & # 171 + Мистерия & # 187 + Здравейте партита Svetlana Bundarchuk

За романа на Сергей Kharchenko, 46-годишният директор на проектите за дизайн на дизайна дизайн, и светска лъвица, открита в края на 2018 г., когато се събраха на премиерата на представянето „. Трагедия „Тогава все още бъдещият съпруг Ксения Собчак Константина Богомолов. Слухът за идващия брак в митрополит Дусковка отдавна е дълго време и сега потвърждава. Казва се, че сватбата ще се проведе на 15 август в събота, въпреки че никой още не потвърждава това.

Женен отново: & # 171 + Мистерия & # 187 + Здравейте партита Svetlana Bundarchuk

Спомнете си: Svetlana Разведената Fedor Bundarchuk през 2016 г. след 25 години брак. Двойката има две съвместни възрастни деца: Барбара – 21 години и Сергей – 28 години. Дъщерята е почти винаги в чужбина за медицински свидетелски показания – тя се нуждае от специално лечение и грижа.

Сергей също има дете от предишни отношения – дъщерята на Юнна седем години, с която бъдещата съпруга папа намери общ език. Те прекарват много време всички заедно.

Светлана признава, че мечтае за общи деца с любимата си. Тя казва, че е по-добре, ако е момче, тъй като тя е по-ясна. Но момичето също е добро, но вие и син, и дъщеря.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Elena Ivanova

    Здравейте! Имаме информация, че Светлана Бундарчук е женена отново. Но сега се появява въпрос – кой е новият искрен партньор на Светлана? Моля, поделете с нас повече детайли, за да научим повече за тази мистерия. Благодарим Ви!

    Отговор
Добавяне на коментари