...

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Есента идва в техните права и бои с елегантен педикюр в отворени сандали всеки ден по-малко шансове. Но студеният сезон е голям период за „обучение“ и избора на нови идеи на педикюра. Докато вашите пръсти виждат само домакинства, е време да експериментирате с нови техници и идеи.

Освен това Нийл-майсторите решиха да разкажат какво Тенденции в педикюр ще надделее през пролетта и следващата година следващата година.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Сицилианска керамика

Това беше начинът, на който се нарича тенденцията, който изглежда е събрал всички наши летни хубави спомени и впечатления. Рисуването на ноктите на краката е доста сложно, но наистина е очарователно. За сицилианската мозайка се нуждаете от лакове и тънки четки. И не забравяйте собствената си фантазия.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

За основата се нуждаете от комбинация от ярки летни нюанси – синьото ще ви напомня за морето, лимон – за напитки, корал ще бъде част от спомените за любовта, червените и зелените ще ви напомнят за цъфтежа. Като цяло, не се колебайте.

След вас с изглед към италианския художник Zaradani можете да направите основата, можете да направите модел. В стила на мозайката Сицилия можете да рисувате само палци, останалите могат да бъдат монохромни.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюрМалка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Карирано настроение

Клетката тази година е от значение не само върху тъканите, но и върху ноктите. Следователно няма нищо изненадващо във факта, че в педикюр Карирани мотиви също намериха своето място. Моля, обърнете внимание, че клетките на ноктите са перфектно комбинирани с любимото си одеяло, което е време да стигнем до мецанин, за да осветлите хладните сурови есенни вечери и зимни уикенди.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюрМалка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюрМалка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Клетки, специалисти казват, можете да направите както светли, закачливи и пастелни. Може да се използва Веднага няколко нюанса. Най-трудното е да се направят много гладки линии, пресичащи се един с друг. Ако четката не го направи, Използвайте шаблона.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюрМалка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Абстракция

Не само дизайнерите на дрехи и обувки привлечеха очите му за импресионизъм. Върху очарованието, помни, и Нийл Мастърс. Ето защо, сега всеки може да почувства Малевич, създавайки черни квадрати на ноктите на краката или Салвадор Дали, правейки ярки и многоцветни удари по цялата област на нокътя.

Намазките трябва да бъдат хаотични и преднамерено небрежни, Като следи от четката на художника, която той нанасяше триковете. Ако имате талант, можете да се опитате да повторите ноктите Снимки от Монта и Ван Гог.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Минималистични тенденции

Ако ноктите по краката са много малки и къси, то е Голяма база за педикюр в минимализъм стил. И никакви измами и модели, сложни цветови и текстурирани комбинации. Всичко е просто – колкото по-малко е декорът, толкова по-добре. Ако не искам краката да изглеждат неподправени и лишени от лак изобщо, можете да спрете избора на скромни нюанс. Не забравяйте, че краката трябва да са чисти, а ноктите са добре поддържани. И тогава педикюрът ще изглежда най-естествени и естествени.

Отрицателно пространство

Тази тенденция вече привлече вниманието на милиони фенове по света и това е неговият стилисти да пророкуват още по-силна слава Вече следващата пролет. Същността на тенденцията е, че ивиците, точките и геометричните модели се прилагат само за част от нокътната плоча, втората част от нея остава без декорации. Тенденцията е много разпознаваема, пространства за полета на фантазията, които отваря много.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюрМалка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Rainbow Mood

Както следва от името, за такъв педикюр Ще ви трябват всички цветове на дъгата. Можете да ги ударите през лентата, можете някои, особено нелюбени, пропуски и да използвате само тези, които ви харесват. Дъгата може да бъде с различни форми, може лесно да се комбинира с други снимки, фолио.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Флорални отпечатъци и плодове

Да, вече не е лято, но който каза, че резените сочни диня повдигат настроението само през лятото? През есента и през зимата има много повече по пътя. Вие се върнахте у дома от бучене, извадете обувките и там – лято, слънце, ягода, диня, мелка, круша! Е, как да не се усмихваш! Ако можете да ги нарисувате, Смело го правя. Ако не можете поради липсата на артистичен талант, използвайте стикерите на ноктите – не изглежда по-лошо.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Тропи

Друга отлична опция за преминаване на есенни и зимни вечери с мечта за топло тропически. Лак Вземете по-лекия, Фентъзи превръща цялата бобина и напред! Тук вече е палмови дървета и ето синята линия на морето. Нарисувайте душа с монофонична гола.

Пространство всеки ден

За симулиране на галактики, употреба Тъмни лакове, Комбинацията от черно, зелено, синьо, червено и жълто. Ако добавите малко искрица към това великолепие, това ще бъде имитация на звезди. Може да привлече изображенията на планетите и кометата.

Малка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюрМалка мистерия: разкри нови тенденции 2020 в педикюр

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Petya Georgieva

    Защо 2020 г. в педикюра е свързан с малка мистерия? Какви са тези нови тенденции? Има ли нещо специфично или необичайно, което ги отличава? Кои са най-новите и красиви идеи за ноктите на краката през тази година? Бих искал/а да науча повече за тези тенденции и да се вдъхновя от тях.

    Отговор
    1. Svetlin

      През 2020 г. в педикюра има една малка мистерия, тъй като новите тенденции се фокусират върху иновативни дизайни и нестандартни подходи. Това включва използването на неонови цветове, геометрични форми, акценти с блестящи камъни и декорации. Набляга се на индивидуалността и креативността, което прави ноктите на краката още по-забележими и стилни. Някои от най-популярните идеи включват френски маникюр с неонови цветове, абстрактни дизайни, арт нокти и тематични декорации според сезона. Всичко това прави 2020 г. година на иновации и смелост в света на педикюра.

      Отговор
Добавяне на коментари